Se poate depune reclamație împotriva unei bănci care a introdus într-un contract de credit pentru o persoană juridică un garant persoană fizică, fără a cere acordul acesteia din urmă?
Buna ziua. As dori sa stiu daca se poate depune reclamatie impotriva unei banci care a introdus pe un contract de rambursare credit,un garant persoana fizica,la o rambursare linie de credit pe persoana juridica,fara a i se cere in prealabil acordul(nici cel ptr prelucrarea datelor cu caracter personal) si obligata sa semneze sub amenintarea ca daca nu semneaza,persoana juridica creditata va fi obligata sa ramburseze dintr-o data toata suma creditata cu tot cu dobanzile aferente fara a mai avea posibilitatea de rambursare in rate a liniei de credit.
Va multumesc anticipat.
Ce impiedica acesta persoana sa refuze pur si simplu sa semneze, ce impiedica administratorul sa atace banca in justitie pt abuz (in afara faptului ca el a propus bancii ca sotia sa sa devina garant)?!?
Pe acest site, pt astfel de elucubratii, dupa cum ati putut constata dupa o luna de postari, nu veti gasi solutii pt simplul motiv ca legea, justitia, sunt nu numai logice dar si analitice.
Este ultimul meu post pe aceasta speta, polemicile nu ma intereseaza!
Ptr mine unul ,e mai clar ca niciodata ca habar nu aveti ce vorbiti.Vreti sa dati impresia unei persoane erudite dar felul cum ati perceput problema expusa in discutie, este departe de intelesul din DEX al termenului respectiv.La urma urmei,inteleg indaratnicia dvs cu care aparati interesele bancilor,dvs fiind un vajnic functionar(sau poate director)bancar dar nu mai inteleg faptul ca,om fiind si,necunoscand cu adevarat cum a procedat banca respectiva,ati catalogat din start utilizatorul ca fiind monstrul care doreste sa faca rau bietei banci si ca atare,l-ati facut nici mai mult,nici mai putin excroc si da,este adevarat ca sotia adm societatii respective a fost obligata(i s-a ,,recomandat” de catre banca,ptr acordarea creditului) deci in opinia mea este o obligare ptr deschiderea contului si implicit aceasta deschidere de cont a devenit sursa datelor cu caracter personal prelucrate de banca in aducerea ei ca al 2-lea garant.Si tot spre informarea dvs relatia dintre banca si clientul ei a decurs oarecum bine pana cand prima si-a permis sa aduca in contract un al 2-lea garant,fara aprobarea scrisa/verbala a persoanei respective,dvs puteti crede orice dar eu stiu ce s-a intamplat si,faptul ca incercati sa spuneti ca firmele sau persoanele nevoiase care s-au imprumutat de la banci sunt de fapt excroci sau tepari imi repugna si imi vine sa vars cand vad astfel de mentalitati,in contextul in care,toata lumea stie ca de fapt,bancile s-au imbogatit pe spatele clientilor si ca ele sunt adevaratele hiene in relatia cu acestia din urma.
Executare coplatitor?!
gps
eu si sotul avem un credit ipotecar in chf, pt care tocmai am facut o noua restructurare, si ne-au cerut sa avem un co-platitor, deoarece conturile noastre ... (vezi toată discuția)