avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Unul dintre copii nu își continuă studiile, dar nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Unul dintre copii nu își continuă studiile, dar nu a anunțat părintele nerezident și i se trimite în continuare pensia de întreținere. Poate păți ceva persoana care o semnează la primirea banilor (bunica)?

Buna ziua.Se da următoarea situație:tatăl a doi copii plătește pensia alimentara,unul dintre copii nu a continuat studiile dar nu i-a adus la cunoștința tatălui acest aspect.Persoana care semnează primirea banilor este bunica(banii sunt trimiși prin posta).In caz ca tatăl afla ca un copil nu a continuat studiile bunica poate fi afectată cu ceva deoarece a semnat pentru primirea banilor.Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Demos a scris:
Unde este cinismul stimate avocat?!?
Legea este cinica?!?
Unde este moralitatea, copilul trebuie in mod obligatoriu sa-si traga tatal in teapa?!?


Cand vorbiti despre moralitate si sariti in apararea tatalui, va referiti la pensia de 100 de lei ptr un copil ca una "morala"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este normal???- pensie ceruta ca nedatorata Pannda Pannda Este normal si legal ca fostul sot sa imi ceara pensia alimentara inapoi pentru perioada in care copilul sta la el? Precizez ca el a fost cel care a hotarat ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere/alimentara cipriansilviu cipriansilviu Buna seara, am o intrebare care ma macina. Daca muncesc, n-am voie sa primesc pensie de intretinere/alimentara ? Si fac o paranteza. (Tatal meu m-a dat in ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara smeagull smeagull Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Tatal plateste pensie alimetntara majorului care isis continua studiile. Majorul ... (vezi toată discuția)