avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu compensatoriu la un an dupa lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu compensatoriu la un an dupa lichidare

Buna ziua,

As dori sa va intreb daca am fost concediata din motive care nu tin de persoana mea la data de 13.11.2008 (data incetarii activitatii), as putea primi salariul compensatoriu care mi se cuvenea? (dar pe care nu l-am primit pentru ca nu am stiut si nici nu am avut pe cineva care sa ma invete:()
Se mai poate sa fac acum o cerere pe care sa o inregistrez la ei prin care sa solicit acest salariu compensatoriu?
Nu as vrea sa actionez fara a fi sigura ca acest lucru este posibil...m-am despratit in conditii destul de bune de fosta firma, de aceea as dori as fiu sigura atunci cand fac aces pas.

Va multumesc anticipat!!!!

Ultima modificare: Vineri, 13 Noiembrie 2009
broscuta21, utilizator
Cel mai recent răspuns: broscuta21 , utilizator 12:01, 19 Noiembrie 2009
Tocmai am vb la fost firma si mi s-a spus ca nu este posibil sa obtin un numar de inregistrare pt cererea mea deoarece numerele de inregistrare se dau doar in cazul documentelor care ies din firma:O:O:O, nu si pt cele care intra...
Cum e posibil asa ceva#-o?
Asta deja e rea vointa...ce alte solutii as avea pt a ajunge cererea la ei, daca prin inregistrare l;a secretariat nu se poate?:((

Va multumesc din suflet pt raspunsuri, imi sunt de mare ajutor!
Ultima modificare: Vineri, 13 Noiembrie 2009
broscuta21, utilizator
O trimiteti pe posta cu confirmare de primire sau prin curier si pastrati dovada.
Exista numere de inregistrare pentru documentele care intra si pentru cele care pleaca din companie.
Ori ati dat peste o persoana care nu se prea pricepea ori este rea vointa.
Trimiteti prin posta cu confirmare de primire.
Succes!
Din pacate, este rea vointa:(
Astia sunt oamenii in ziua de azi...
Cineva mi-a pus o intrebare destul de pertineta, la care recunosc ca nu m-am gandit....daca trimit prin posta cu confirmare de primire, in cazul in care se ajunge in instanta, cum dovedesc ca ceea ce le-am trimis eu lor este cererea mea pt ssalariul compensatoriu si nu orice altceva?:">
in ce lege ordin sau hotarare este trecut acest termen de 3 ani pana la care iti poti cere salariul compensator.multumesc

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu Qimer Qimer Până când trebuie plătit salariul compensatoriu pentru o concediere conform articolului 65 din Codul Muncii? Tocmai mi-am primit pe card ultimul salariu ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu syka syka Buna ziua. Ma numesc Sica si in data de 1.07.2009 mi s-a desfacut contractul de munca conf. art.65 alin 1 si 2 din Codul muncii. Conform CMNN trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de concediere tudor-daniela-mariana tudor-daniela-mariana conform art 283 cm, drepturile prevazute in ccm se prescriu in 6 luni, eu contest fapta nu forma.Dealtfel, nici nu as fi putut sa contest in 30 de zile ... (vezi toată discuția)