avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada de preaviz

Buna ziua! In data de 11 11 2009 mi-a fost inmanat de catre conducerea firmei la care lucrez un preaviz de 20 zile lucratoare,incepind cu data de 12 11 2009.Astazi,13 11 2009,intrucat am facut "imprudenta" de a-i cere conducerii si un salariu compensatoriu,conform art. 78[1] din CCMuN ,directoarea unitatii m-a dat afara din firma,informandu-ma totodata verbal ca ma va da afara pe motiv de indisciplina si mi-a fost interzis accesul in firma,{mentionez ca mi s-a desfacut contractul cu art.65[1]}.As dori un raspuns avizat la urmatorea intrebare: m-ai poate firma schimba articolul mentionat in preaviz cu alt articol ,aceasta modificare intervenind in perioada efectiva a preavizului?,daca da,pe ce temei legal.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: proex , utilizator 13:29, 13 Noiembrie 2009
Multumesc tuturor.La ITM am fost,aceeasi varianta: scrisoarea cu confirmare de primire,urmata de actionarea in instanta,in cazul in care unitatea va continua sa imi refuze accesul in unitate.O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi recuperez carnetul de munca de la itm pentru a beneficia de somaj? violleta violleta Buna ziua, Pe data de 29 mai fetita mea a implinit varsta de 2 ani. As vrea sa stiu daca activitatea se reia dupa acesta data sau in functie de data ... (vezi toată discuția)
Demisie la desfiintarea postului. Qris08 Qris08 Buna ziua. Sant angajata unei firme cu CIM perioada nedeterminata.Acum 20 zile s-a inchis unitatea unde lucram,s-a desfiintat postul.Pana in prezent nu ... (vezi toată discuția)
Anuntarea preavizului verbal Marya STANCU Marya STANCU buna seara am si eu o problema referitor la disponibilizari si preaviz. lucrez la o firma de materiale de constructii si pe data de 22.11 2008 ni sa adus la ... (vezi toată discuția)