avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... De ce venituri as putea beneficia?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

De ce venituri as putea beneficia?

Va rog sa imi spuneti de ce venituri as putea beneficia din partea statului in cazul in care sunt o mama singura si nu avem decat alocatia copilului de 2mil (fetita are 1 an) si alocatia monoparentala de 700mii (tatal nu a recunoscut-o la nastere).
Nu beneficiez nici de indemnizatia de crestere a copilului pt ca terminasem anul II de facultate cand am nascut-o,si nici nu am lucrat vreodata (cu carte de munca) sau somaj.
Va multumesc si astept raspunsurile dvs.

Cel mai recent răspuns: dellya , utilizator 21:54, 4 Februarie 2010
NImeni nu poate sa va raspunda la aceasta ultima intrebare intrucat dosarul trebuieste vazut.
Mergeti si daca aveti toate actele necesare veti beneficia de ajutorul solicitat.
Am mers ieri cu dosarul si mi s-a spus ca nu ma incadrez pt k am intrerupt studiile.Sem II din al doilea an de facultate nu l-am terminat deoarece nu ma simteam bine din cauza sarcinii si nu puteam da examenele...
Asa ca...nu mai pot beneficia de indemnizatie.
Am vazut la Directia de asistenta sociala un anunt acolo pt alocatii complementare.Ce inseamna mai exact asta?Dar "primirea venitului minim"?Scria acte pt asa ceva...Si ce fel de pers se incadreaza?
Va multumesc
dellya a scris:

Am mers ieri cu dosarul si mi s-a spus ca nu ma incadrez pt k am intrerupt studiile.Sem II din al doilea an de facultate nu l-am terminat deoarece nu ma simteam bine din cauza sarcinii si nu puteam da examenele...
Asa ca...nu mai pot beneficia de indemnizatie.
Am vazut la Directia de asistenta sociala un anunt acolo pt alocatii complementare.Ce inseamna mai exact asta?Dar "primirea venitului minim"?Scria acte pt asa ceva...Si ce fel de pers se incadreaza?
Va multumesc

Nu ma ajuta nimeni cu un rsp,va rog?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie maternala ??? Agnes22 Agnes22 Sunt studenta in anul 3 la zi la o facultate de stat.Am nascut pe 13 decembrie 2008, am lucrat doar 6 luni din care 4 am fost in medical cu risc maternal. ? AM ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal andy_vadas andy_vadas buna ma intereseaza daca primesc acei bani pt copil daca sunt in anul 3 la facultate fara 12 luni de munca....si daca primesc timp de 2 ani de zile... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului pentru mamele studente maria26 maria26 Implinesc 26 de ani in august, sunt studenta anul 3 la zi la spiru haret si sunt insarciata in luna a 7-a, as dori sa stiu daca asputea beneficia de ... (vezi toată discuția)