Am dat suma de 3000€ unei persoane cu martori pt a mi angaja copilul la o societate ceea ce nu s a intimplat de 6 luni
Am cerut banii inapoi sibpetsoana ma minte in fiecare zi ca ai restitue
Este o persoana publica sotia primarului so comtabila primariei
Cum sa procedez?
Corect domnule Cyan si va multumesc pentru partiala sustinere, Intr-adevar intrebarea este pusa in deradere dar e bine sa fie discutata de dragul culturii personale sau generale. Revenind, afirm cu toata sinceritatea si luciditatea ca nicio instanta din Romania nu o va condamna pe aceasta doamna (mevasta de primar si contabila a primariei) pentru luare de mita, nu se va intampla niciodata mai ales ca nici nu si-a dus promisiunea la capat, ea nu a inteprins nimic pentru banii primiti, nu a facut nimic pentru ei. Domnul care a dat banii, poate fi acuzat destul de grav si chiar poate avea pedeapsa penala pe propriile declaratii, dar doamna nu va pati nimic, Deci unele recomandari trebuie privite mai departe si nu pe baza "lipsei de logica" de care m-a acuzat un antevorbitor, Nu merge cu logica, este doar proba si litera legii, legea se aplica nu se da condamnare dupa logica.