avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nu pot face credit că apar pe portal.just.ro. Cum pot ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nu pot face credit că apar pe portal.just.ro. Cum pot să-mi șterg datele?

Buna ziua cum pot sa mi șterg datele de pe portal just.
Nu pot face credit ca apar pe portal just.
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 14:10, 18 Decembrie 2018
Acest raspuns mi sa dat de fata din banca nu e inventat, BC-ul e curat ca lacrima am scor fico 760. Dar pe portal just apar datorita catorva intarzieri la plata intretinerii acum 4/5 ani.
Repet: sa va comunice temeiul legal in scris. Cumva "fata de la banca" asteapta o atentie?! Este prima data cand aud de o astfel de abordare sau de o asemenea inventie. In calitate de ce v-a cautat ea pe portal.just.ro.

Faptul ca apareti pe portal.just.ro nu inseamna ca ati fost rau platnic. Oamnii pot avea motivele lor, pot exista neconformitati in contracte, etc..

Incercati sa discutati cu directorul de sucursala si daca nici asa nu merge, fomulati adresa scrisa catre Banca.

PS: este banca sau IFN?
E banca, mai exact Idea Bank,din analiza a venit respins mai exact cu mentiunea: "infomatii negative conform portal just - executari silite"
Va repet: sa va dea temeiul legal. Cred ca ar fi bine sa emiteti o adresa in scris si sa solicitati raspuns tot in scris. Ulterior puteti sesiza BNR.
Apelati la alta banca.
Eu am fost la o binecunoscuta banca, poate chiar cea mai mare, cu sediul la Viena, ;) pentru o simpla simulare mi-a cerut sa vin cu soacra, catzel si purcel sa semneze nu stiu ce prostii ca sa poata accesa ANAF-ul, cu toate ca i-am explicat functionarei foarte frumos toate veniturile si creditul pe care il am in derulare iar scopul simularii era sa cunosc ce valoare maxima pot accesa pe baza veniturilor si creditului, nu domle, pentru simulare vino cu co-debitorii in fata functionarului, sa simuleze ca sunt codebitori, i-am multumit frumos functionarei si i-am spus sa ii comunice directorului de sucursala ca cu astfel de politici pot sa isi adio de la clienti care ar dori sa obtina credite de la ei.
Asa ca am apelat la alta banca care mi-a facut simularea fara simulanti prezenti, simplu.
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
cyan, moderator

Alte discuții în legătură

Bolnav de schizofrenie a făcut un împrumut la un ifn. care e răspunderea tutorelui în caz de neplată? tudosemihaela tudosemihaela Buna seara. Am o matusa bolnava de schizofrenie care a facut imprumut la provident fara instiintarea tutorelui . ( tutore fiind mama mea ). In cazul in care nu ... (vezi toată discuția)
Contract anonim_71 anonim_71 Contractul de credit intre banca si client constituie titlu executoriu ? Daca da la ce se refera? Un IFN sau o banca sau o companie de telefonie mobila poate ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca ionut214 ionut214 Buna ziua, Executarea silita se face in urma unui proces civil sau banca poate face executare silita fara proces? Mai exact in anul 2008 am ... (vezi toată discuția)