avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce se întâmplă când nu se respectă o hotărâre ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce se întâmplă când nu se respectă o hotărâre judecătorească?

Mama a introdus acțiunea de divorț în urma căruia i se încredințează provizoriu copilul in vârstă de trei ani până la terminarea procesului de divorț,aceasta schimbând domiciliul Tatălui i sa făcut program de ași lua copilul de la mamă și a sta cu el.Însă mama refuză să il dea încălcând hotărârea judecătorească. Ce se poate face in acest caz din punct de vedere legal?Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Nelu drăgan , utilizator 23:39, 15 Decembrie 2018
Nu, apelați o singură dată la executor printr-o cerere de executare.
Vă mulțumesc cu tot respectul!.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă când unul din minori nu vrea sa se întoarcă la mamă? Liliana_80 Liliana_80 Bună ziua. Dupa 3 ani de la divorț și de la părăsirea domiciliului conjugal cu cei 2 copii minori, mama încearcă prin instanta reducerea programului de ... (vezi toată discuția)
Copilul stă la domiciliul concubinului mamei și nu mi se permite să îl iau în programul de vizită și e alienat. cum pot rezolva problema? yo85 yo85 În urma divorțului domiciliul copilului a fost stabilit de instanta, cu acordul meu la mama care locuiește cu părinții ei. De o jumătate de an mama și-a ... (vezi toată discuția)
Minori care nu vor sa mearga cu tata! Cristian0711 Cristian0711 In urma divortului, tatal are dreptul la doua saptamani sa ia copiii minori, etc! Copiii (8 si 10 ani), nu vor sa mearga! Asta si datorita comportamentului ... (vezi toată discuția)