avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Datorii Radet
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Datorii Radet

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Asociatia noastra de proprietari a fost nevoita sa semneze o esalonare cu Radetul din cauza fostului administrator care nu a platit Radetul foarte mult timp.Problema este ca nu toti locatarii vor sa plateasca acea rata lunara,pe motiv ca ei au mai platit odata(in ciuda faptului ca ei stiu ca a existat un proces in care au castigat cei de la Radet).Vreau sa stiu daca avem voie ca pe listele de plata sa calculam la total intretinere si acea rata lunara(nu separat) si daca ii putem actiona in judecata pe cei care nu vor sa plateasca.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: sacalul09 , utilizator 19:37, 17 Noiembrie 2009
Va multumesc de sfat,o sa il urmez exact si..........sa auzim de bine!:luck:
maria_simona a scris:
M-am gandit sa le refuz incasarea intretinerii pana nu platesc si rata la radet:hm:


cititi va rog Legea nr 82/1991 - Legea contabilitatii la persoanele care pot tine contabilitatea in partida simpla,sunteti obligata sa primiti orice suma,pentru aceasta ,veti elibera chitanta cu suma primita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii radet maria_gorgan maria_gorgan Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Locuiesc intr-un bloc cu mari probleme,dar cea mai grava dintre ele este o datorie veche la Radet,datorie ce o ... (vezi toată discuția)
Ma poate lamuri cineva, ce inseamna esalonare la caldura ? androidu androidu S a afisat intretinerea si am opservat ceva NOU de plata > esalonare caldura. Ce explicatie am primit de la administratora ma blocat, adica fostul ... (vezi toată discuția)
Plata esalonata a datoriei la radet floricasalaytah floricasalaytah Blocul nostru are o datorie de 40.000 la RADET. Aceasta datorie este din cauza fostului administrator si a catorva rauplatnici din bloc. Am semnat un ... (vezi toată discuția)