Buna ziua! Ma numesc Cosmin si am un copil aparut in urma unei relatii de 4 ani. Din luna a 3-a de sarcina,eu si fosta mea prietena/concubina ne-am despartit,noi nefiind casatoriti legal. Dupa ce ne-am despartit(din cauza ca ea nu voia sa ne mutam si sa ne facem o familie,nu din alte cauze) mi-a interzis si m-a alungat ca sa nu mai stiu nimic de sarcina si de ea/copil. Pe perioada sarcinii am sunat ca sa-mi ofer ajutorul si sprijinul in tot ceea ce inseamna sarcina,ba chiar am vrut sa mai incercam sa avem o familie,dar ea a respins orice propuneam si convorbirile se terminau jignindu-ma. Pe data de 15-11-2018,ea a nascut,eu afland la mai bine de o saptamana acest lucru si zilele astea am aflat ca in certificatul de nastere al copilului nu sunt trecut ca tatal lui(nu cunosc conditiile in care ea m-ar fi putut trece ca fiind tatal lui). De cand a nascut si pana acum nu m-a lasat sa vad copilul si imi respinge orice drept as avea.
Daca ma puteti ajuta cu niste indrumari sau sfaturi legate de cum as putea deveni tatal lui in acte si in viata de zi cu zi,v-as ramane recunoscator! Eu vreau sa-mi ajut copilul cu tot ce inseamna sprijin financiar,moral,cu dragoste parinteasca,cu orice are el nevoie! Nu ma voi sustrage de la nici o indatorire parinteasca! Eu traiesc fara tata 34 de ani(de la 4 ani) si stiu ce inseamna viata fara un parinte,indiferent care ar fi ala!
Multumesc mult! Sarbatori fericite!
~ final discuție ~