avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un sfat, dacã se poate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un sfat, dacã se poate

În luna mai am făcut comandă pentru geamuri termopane. Între timp, odată cu venirea frigurilor, am constatat mai multe nereguli la geamuri. Prima oară când au venit să constate, au schimbat ceva garnituri şi au plecat, fără să mai verifice.Problema a rămas în continuare aceeaşi. Când i-am sunat să revină din nou, m-au tot purtat cu telefoanele.Până la urmă, fiindu-mi pusă răbdarea la încercare, mi-au răspuns nonşalant că pe ei îi costă drumul până la noi.Problema este alta: aş vrea să fac o plângere la OPC dar...nici până în prezent nu mi-au dat factură, contract, certificat de calitate etc. Când i-am întrebat de toate aceste acte, mi-au spus că de ce nu i-am cerut? Cum să fac sau unde să mă adresez cu această plângere? Menţionez că nu am de la ei nici un act.
Cel mai recent răspuns: maria_cseh , utilizator 18:10, 2 Februarie 2010
Acum două săptămâni am fost vizitaţi de două persoane de la OJPC pentru a constata plângerea depusă de noi.Din cele spuse de dânşii, plângerea este considerată întemeiată. Factura şi chitanţa primită într-un final de la această firmă, nu sunt înserate iar cei de OJPC au constatat că lipseşte şi semnătura agentului economic.Întrebarea este: dacă cei de la OJPC ştiu de acest fapt, sunt obligaţi să anunţe Garda Financiară sau Poliţia Economică ori trebuie să depun plângere personal la una dintre aceste instituţii. Deocamdată aştept să primesc procesul verbal de constatare. Am mai aflat şi că nu suntem primii care reclamăm această firmă iar...de-o săptămână agentul economic este plecat din ţară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat, vã rog maria_cseh maria_cseh În luna mai am făcut comandă pentru geamuri termopane. Între timp, odată cu venirea frigurilor, am constatat mai multe nereguli la geamuri. Prima oară ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract arhivarul arhivarul Buna seara ! In urma cu 4 luni , am incheiat un contract cu o firma pentru montarea de tamplarie PVC cu geam termopan , am achitat integral contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Firma termopane dumitru2000 dumitru2000 o cunostinta a apelat la o cunoscuta firma de termopane. astfel firma i-a montat termpoane in intreaga casa. In unul din balcoane insa i le-a montat ... (vezi toată discuția)