avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Un sfat, vã rog
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Un sfat, vã rog

În luna mai am făcut comandă pentru geamuri termopane. Între timp, odată cu venirea frigurilor, am constatat mai multe nereguli la geamuri. Prima oară când au venit să constate, au schimbat ceva garnituri şi au plecat, fără să mai verifice.Problema a rămas în continuare aceeaşi. Când i-am sunat să revină din nou, m-au tot purtat cu telefoanele.Până la urmă, fiindu-mi pusă răbdarea la încercare, mi-au răspuns nonşalant că pe ei îi costă drumul până la noi.Problema este alta: aş vrea să fac o plângere la OPC dar...nici până în prezent nu mi-au dat factură, contract, certificat de calitate etc. Când i-am întrebat de toate aceste acte, mi-au spus că de ce nu i-am cerut? Mă întreb dacă clientul trebuie să ceară sau firma este obligată să predea toate actele.Cum să fac sau unde să mă adresez cu această plângere? Menţionez că nu am de la ei nici un act.
Cel mai recent răspuns: maria_cseh , utilizator 18:04, 20 Ianuarie 2010
Încă ceva.Chitanţa şi factură nu are sus, în partea dreaptă serie şi număr.Poate ficonsiderat un caz pentru Garda Financiară?
Toate documentele fiscale trebuie să fie înseriate.
Azi, am fost vizitaţi de cei de OJPC. Au constatat că plângerea făcută este fondată.Nu ştiu ce se va întâmpla mai departe.De la inspectori am aflat că această firmă mai are reclamaţii şi de la alţi clienţi. Mă gândesc să dau firma în judecată dacă vor continua să evite problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat, dacã se poate maria_cseh maria_cseh În luna mai am făcut comandă pentru geamuri termopane. Între timp, odată cu venirea frigurilor, am constatat mai multe nereguli la geamuri. Prima oară ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor ContSters740 ContSters740 Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema: mama mea a incheiat un contract cu o firma pentru confectionare/montare geam termopan. A platit un avans pe ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract arhivarul arhivarul Buna seara ! In urma cu 4 luni , am incheiat un contract cu o firma pentru montarea de tamplarie PVC cu geam termopan , am achitat integral contravaloarea ... (vezi toată discuția)