avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Vechime SSM pt a-mi infiinta Serviciu Extern
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Vechime SSM pt a-mi infiinta Serviciu Extern

Buna ziua! Stiu ca pt a-mi putea infiinta Serv. Ext. am nevoie de cel putin 5 ani vechime. Intrebarea mea este: daca sunt incadrat ca si Cadru Tehnic PSI se pune vechimea avuta ca si Cadru Tehnic PSI pt a-mi putea face Serv. Ext.? sau tb exclusiv pe o functie de SSM (inspector ssm, specialist ssm, etc).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: TuRa , utilizator 08:10, 15 Ianuarie 2019
Amn facut cursul la Facultatea Ovidius din Constanta, iar ca lectori am avut inspectori de la ITM Constanta.
Contactati Inspectia muncii in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Fara vechimea de 5 ani in domeniul ssm nu veti primi certificatul de abilitare de la ITM.
Multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masterat ssm Tudorcirco Tudorcirco As vrea sa cer o părere despre masteratul in SSM . Daca merita făcut sau sa urmez un curs de SSM și dacă m-ar ajuta mai mult masteratul făcut la ... (vezi toată discuția)
Salutare ! eu am terminat facultatea de drept, iar in prezent ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Salutare ! Eu am terminat facultatea de Drept, iar in prezent lucrez la o firma ca inspector ssm, dupa abs0livrea cursului de 80 ore. Azi am vrobit cu seful, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! imi poate explica si mie cineva conform art.50 din ... sophia0406 sophia0406 Buna ziua! Imi poate explica si mie cineva conform art.50 din hg 1425/06 pentru a putea devenii sef serviciu extern. Experienta mea se apropie de 5 ani ca si ... (vezi toată discuția)