avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inchiriere apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inchiriere apartament

Detin 2 apartamente la parterul unui bloc pe care vreau sa le inchiriez la diverse societati (contabilitate, servicii, avocati, etc). Intrebarea mea este daca pot fi inchiriate ca si apartament sau trebuiesc transformate in spatii comerciale?
Dar daca vor fi inchiriate pentru un cabinet medical, frizerie?
Se poate face punct de lucru in acel apartament?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:31, 17 Ianuarie 2019
Este problema firmei respective daca doreste sau nu sa-si declare punct de lucru.
Pai aici este problema. Raspunderea este a proprietarului.
Pentru acest lucru, dvs. trebuie sa faceti demersuri pentru schimbarea destinatiei locuintei in spatiu cu alta destinatie decat ce-a de locuinta.
Va trebuie acordul vecinilor si a as. prop. cu care tre' sa incheiati si o conventie de plata. Bine ar fi ca clientii dvs. sa aiba intrare separata care se poate face doar cu aprobari de la primarie, cu certificat de urbanism si autorizatie de construire... Daca intrarea clientilor se va face pe intrarea comuna, in conventia de plata tre' sa declarati un nr. mediu de clienti care frecventeaza spatiul inchiriat - dar ati spus ca cu as. prop. nu sunt probleme, ceea ce este f.bine.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere cabinet kinetoterapie parter bloc nicolae80 nicolae80 Buna ziua, Am cumparat un apartament la parterul unui bloc si as vrea sa deschid un cabinet de masaj si kinetoterapie;as fi interesat de ce aprobari am nevoie ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie imobil din spatiu locuibil in spatiu comercial ContSters64816 ContSters64816 Buna, Am si eu o problema ...detin un imobil..care este spatiu locuibil si as dori sa il transform in spatiu comercial si ulterior sa il inchiriez dar din ... (vezi toată discuția)
Cum se poate transforma un spațiu comun al asociației de proprietari în spațiu comercial? STOIAN VIOREL STOIAN VIOREL Buna! In calitate de chirias pers juridica(SRL)al unui spatiu aflat in condomeniu al asociatie de proprietarii trebuie sa obtin acordul de fctionare de la ... (vezi toată discuția)