Am fost gonită de un individ care locuiește în altă scară când m-am oprit să hrănesc niște pisici din fața scării lui. E normal, nu suntem cumva pe spațiul public?
Este legitimă sau nu atitudinea locatarilor de la alte scări de bloc să nu le permită persoanelor străine staționarea în fața blocului? M-am lovit mai devreme de această problemă când mă oprisem să hrănesc niște pisici de la altă scară și un individ m-a gonit pur și simplu și mi-a strigat să nu mă mai prindă pe acolo. Nu suntem cumva pe spațiul public?
viorel55
Utilizator 2din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Eu ma gandesc, ca daca luati si pisicile cu dumneavoastra, omul mu v-ar fi spus nimic !
sorin.damian
Utilizator 4din 8 utilizatori consideră acest răspuns util
Ba aduceti prejudicii. Faptul ca incurajati hranirea unor animale care se vor inmulti si nu veti avea grija de puii nascuti, inseamna ca nu va intereseaza soarta acestora. Daca sunteti iubitoare de animale trebuie sa procedati asa; luati animalul in grija dumneavoastra personala, il castrati si aveti grija de el pina ce acesta moare de batrinete. Asa demonstrati ca iubiti animalele. Altfel acestea se vor inmulti si vor deranja locatarii.
Cu ce deranjeaza locatarii niste biete pisicute ? Chiar asa am ajuns , sa stam sa ne uitam la bietele animalute cum tremura de frig si mor de foame , in loc sa le ajutam cum putem ca sa supravietuiasca ? A , da am auzit niste vecini ca sunt nemultumiti ca le zgarie masinile . In locul dumneavoastra , as fi facut un scandal si as fi inceput sa tip ca m-a agresat .
pop_m
Utilizator 4din 9 utilizatori consideră acest răspuns util
fara suparare, ina 64, insa sunt curios daca va veti pastra opinia dupa ce calcati in nevoile lasate de pisica pe trotuar si va intrebati apoi de unde miroase in casa a c...t, sau daca vi se baga o matza de asta la motor, si va arunca afara cureaua de accesorii.
Ma alatur si eu grupului celor care va spun ca nu dandu-le niste resturi va aratati iubirea fata de ele. Daca va e atat de mila de ele, luati-le acasa, castrati-le si ingrijiti-le.
Vecini murdari
mihaidavid
buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)