avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Poștașul a predat corespondența unui localnic ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Poștașul a predat corespondența unui localnic pentru a fi distribuită cetățenilor. Este legal?

Ghiseul postal din localitatea mea functioneaza doar o zi pe saptamana. Pentru ca volumul de munca este foarte mare, postasul a predat toate plicurile unui localnic, care i s-a parut mai saritor. Acesta urmand să se ocupe de distribuirea corespondentei in zilele urmatoare. Ma intreb daca acest lucru este legal, pe ce baza au fost date unei persoane neautorizate si care este garantia ca nu se pierde sau nu se deschide vreun plic.
Ultima modificare: Vineri, 18 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: EvilAngel , utilizator 00:20, 22 Ianuarie 2019
Ba pot să spun, deoarece doamna a spus clar că nu era vorba de un factor poștal, ci de un om oarecare. Chiar e atât de greu să citești exact ce a scris? Nu a scris nicăieri că ar avea o suspiciune, ci a părut chiar foarte convinsă:
1. "Ma intreb daca acest lucru este legal, pe ce baza au fost date unei persoane neautorizate"
2. "Puteti sa-mi spuneti si temeiul legal? Cel in care scrie ca postasul poate da unei persoane de pe strada corespondenta cetatenilor?"
Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2019
EvilAngel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal.abuz în serviciu. Ionutdc4 Ionutdc4 Ma numesc Ionut, lucrez ca Factor Postal. Astazi am fost chemat la politie sa iau la cunostinta ca mi sa intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunii ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Primesc corespondenta firmei( cataloage, facturi, etc.) prin intermediul Postei Romane care are un oficiu postal la noi, la tara. In ultima vreme ... (vezi toată discuția)
Postasul imi deschide corespondenta primita pe firma lilicrin lilicrin Am facut plangere la Posta Romana si au venit doi domni sa constate cele intamplate. Au vazut ca intr-adevar postasul imi deschide corespondenta, pentru ... (vezi toată discuția)