Fiul meu este în anul 3 profesională și în martie ar trebui să plece cu clasa în schimb de experiență în Cipru pentru 2,3 săptămâni
El face 18 ani în aprilie deci îi trebuie acordul tatălui
Nu am fost căsătorită cu tatăl lui
Ne-am despărțit când eram însărcinată în 8 luni
A recunoscut copilul dar acesta îmi poartă numele
În 2001 am obținut în instanță o pensie alimentară pe care nu a plătit-o niciodată
Am crescut singură copilul și nu își cunoaște tatăl decât din poze.
În decembrie anul trecut am reușit să iau legătura cu el, i-am spus situația și a fost de acord să meargă la notar să semneze actele necesare pentru plecarea băiatului pe cheltuiala mea înainte să plece la muncă în Cehia
Acum încerc de o săptămână să îl contactez dar nu răspunde la telefon, nici pe mea, deși citește mesajele.
Este vreo cale legală să plece băiatul cu clasa în Cipru pentru 2,3 săptămâni fără acordul tatălui
Menționez că în ordinea mediilor fiul meu este al 6,-lea din clasă și ar fi ăcat să piardă această oportunitate
proastasatului
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
mult a fost, putin a ramas. Sa va traiasca. Grabiti-va cu cererea de suplinire in instanta si cereti si cheltuieli de judecata. Insistati si cu pensia.
Vă mulțumesc
V-am urmat sfaturile, i-am trimis mesaj cu toate datele necesare plecării băiatului spunând că îmi trebuie că dovezi pentru instanță.
Am vb cu notarul și i-a trimis o notificare
Am fost și la poliție și i-au făcut o vizită acasă pentru a discuta cu el, deși nu l-au găsit
Toate aceste acțiuni l-au speriat probabil și m-am contactat el
Am reușit să semnăm toate actele necesare pentru plecare
Băiatul meu va pleca cu colegii lui în Cipru
Depun și plângere la parchet pentru a recupera pensia alimentară pe ultimii 3 ani, și la judecătorie pentru reactualizare
Vă mulțumesc din suflet
Divorț
Fely16
Am un băiat de 4 ani și 2 luni ,la cine rămâne copilul după divorț și între timp ce decide instanța la cine sta copilul ,,tatăl are lucru și chirie ... (vezi toată discuția)
Datorii de tata
bomboana
Fata a fost casatorita si dupa 12 ani a divortat. Din aceasta casatorie a rezultata un baiat care acum are 16 ani.Este la liceu de engleza intensiv. Fata mea ... (vezi toată discuția)