Fiul meu este în anul 3 profesională și în martie ar trebui să plece cu clasa în schimb de experiență în Cipru pentru 2,3 săptămâni
El face 18 ani în aprilie deci îi trebuie acordul tatălui
Nu am fost căsătorită cu tatăl lui
Ne-am despărțit când eram însărcinată în 8 luni
A recunoscut copilul dar acesta îmi poartă numele
În 2001 am obținut în instanță o pensie alimentară pe care nu a plătit-o niciodată
Am crescut singură copilul și nu își cunoaște tatăl decât din poze.
În decembrie anul trecut am reușit să iau legătura cu el, i-am spus situația și a fost de acord să meargă la notar să semneze actele necesare pentru plecarea băiatului pe cheltuiala mea înainte să plece la muncă în Cehia
Acum încerc de o săptămână să îl contactez dar nu răspunde la telefon, nici pe mea, deși citește mesajele.
Este vreo cale legală să plece băiatul cu clasa în Cipru pentru 2,3 săptămâni fără acordul tatălui
Menționez că în ordinea mediilor fiul meu este al 6,-lea din clasă și ar fi ăcat să piardă această oportunitate
proastasatului
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Distractie frumoasa si nu uitati! actiunile lui se bazeaza pe experienta lui ca dvs nu ripostati si inghititi. De acum, capul sus si ripostati la orice abuz! Daca e incadrat in vreo forma de invatamant la zi, fiul dvs beneficiaza de pensie pana la 26 de ani. Poate incepe baiatul totusi o facultate.
Divorț
Fely16
Am un băiat de 4 ani și 2 luni ,la cine rămâne copilul după divorț și între timp ce decide instanța la cine sta copilul ,,tatăl are lucru și chirie ... (vezi toată discuția)
Datorii de tata
bomboana
Fata a fost casatorita si dupa 12 ani a divortat. Din aceasta casatorie a rezultata un baiat care acum are 16 ani.Este la liceu de engleza intensiv. Fata mea ... (vezi toată discuția)