cum si in cit timp se poate contesta o executare silita?am o poprire pe salariu din octombrie 2018 pentru un credit bancar facut in 2005 si o sentinta de executare silita din 2014 de care am aflat acum o data cu poprirea.multumesc
-mentionez ca e un credit la care am platit o singura rata in 2005 ,deoarece am fost plecat diun tara o perioada mai lunga,in tot acest timp nu am primit nici o notificare si nici acum cind m-am trezit cu poprirea
buna ziua,Ce se intampla demisionez de la actualul loc de munca unde am aceasta poprire pe salariu si ma angajez in alta parte?care este noul termen de prescriere?
Company Advising
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu functioneaza asa. Din acest moment nu mai aveti ce face. Trebuia sa depuneti contestatie la executare in momentul in care ati aflat de executare. Este tardiv.
Daca pelcati de la actualul loc de munca si va reangajati, probabil veti reusi sa fentati executorul 1 luna maxim 2. Dar apoi va gaseste.
Executare silita
Ionut Anonim
In luna april mai 2016 mi s a facut ultima poprire pe salariulsalariu la firma X(in 13.042016 am schimbat locul de munca la firma Y)...in 12.03.2018 am primit ... (vezi toată discuția)