Sunt in situatia de a ajunge somer, deci la faza de preaviz. As dori sa fiu indrumata ce demersuri sa fac pentru a primi salariile restantate din ultimele luni si acel salariu compensatoriu pe care il prevede contratul colectiv unic la nivel national ? Cineva imi spunea ca trebuie sa anunt la ITM, si ei sa oblige angajatorul la plata compensatorie.
nu pot descrie totul in detaliu, ar ocupa pre mult timp, vreau doar sa va spun ca termenul dat de ITM in urma controlului a fost 30sept 2008. am sesizat din nou ITM-ul ca nu s-a respectat termenul , si nici atunci nu s-a luat nici o masura, a trecut 1 an si 3 luni, chiar nu are ITM nici o putere? atunci pt ce mai face controale? Patronul insusi recunoaste ca nu aplatit salariile, ce e de facut? Chiar as fi curioasa de ce mai exista ITM? corp control? deci ramai la bunul plac al patronului si apoi la justitie toata lumea, cand era mult mai simplu sa nu se ajunga pana acolo. oricum organele statului sunt cam degeaba.....
Neplata salariu
NewMenace
Buna seara ma confrunt si eu la ultimul loc de munca cu o situatie neplacuta care are legatura cu faptul ca nu mi a fost platit salariul pe ultimele 2 luni. As ... (vezi toată discuția)