avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Problema firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Problema firma

Buna seara,

in aprilie 2009 am infiintat o firma, microintreprindere, cu 3% impozit pe profit (mare greseala intrucat nu am angajat nici un om pana acum si nici nu mai am de gand) si pana acum nu am depus nici un act, nu intrebati de ce... pura prostie... pur si simplu nu mi-am dat seama de regulile stricte...
Am eliberat o factura in aprilie 2009, si acum, cand m-am dus la o contabila adevarata mi-a dat niste vesti foarte rele...
Ce ma sfatuiti sa fac... in conditiile in care nu dispun de fondurile necesare pentru a iesi pe calea normala din aceasta situatie... (din cate am inteles am de platit impozitul, avans la cel forfetar, amenda pentru nedepunerea la timp a bilantului, actele contabile, declaratia la vector si... legea 395 unde am inteles ca amenta este intre 120 si 140 de milioane).
Ce as putea sa fac... cum as putea sa ies cel mai bine din aceasta situatie... faliment, sa suspend activitatea firmei... ??
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 01:02, 23 Noiembrie 2009
Da... gasiti pe cineva "descurcaret"si...nu intrati in panica, totul se rezolva, pana la urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!!!!!!!!!! marian barbu marian barbu care este cea mai buna rezolvare?am o firma infiintata in oct 2008 si nu am avut activitate pana in august 2009 . nu am depus bilantul in iunie si nu am mai ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut daca o societate nu are activitate timp de cateva luni? sabou sabou Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti ce trebuie facut in cazul in care s-a infintat o societate si nu va avea activitate pana in luna iunie? Multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare firma - microintreprindere monicaVna monicaVna Buna ziua Am mare nevoie de cateva sfaturi. Urmeaza sa infiintez o firma pentru magazin online , ce va fi microintreprindere ( indeplineste conditiile ... (vezi toată discuția)