avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Caine in apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Caine in apartament

Buna ziua,
Problema mea consta in faptul ca deasupra mea locuieste un cuplu in chirie care detin un catel de talie medie.Din cate mi-am dat seama varsta catelului este de 6 luni.El cum este lasat singur dimineata face galagie,mai exact urla, in orele de liniste (13-17)inainte de a se intoarce stapanii de la servici.Ce se poate face in cazul acesta?Am avut o discutie cu proprietarii cainelui,cu administratorul de bloc si nu s-a rezolvat nimic.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 07:22, 22 Noiembrie 2009
elga50 a scris:

Am si dat exemplul cu femeia de serviciu. Ea era angajata cu un salariu, ulterior i s-a cerut sa curete si dupa cateii din bloc (care nu erau chiar putini) si ea a cerut bani in plus.
De unde era sa i se dea acesti bani in plus daca nu de la cei care provocasera problema, ca doara nu de la cei care nu aveau catei?!


Doamna, dar mizeria poate proveni si de la cainii care nu apartin locatarilor/proprietarilor din acea asociatie. Cand plimbi catelul nu ii poti ordona sa isi faca nevoile numai in dreptul asociatiei in care locuiesti.
Femeia de serviciu face curatenie, deci acel spatiu il matura chiar daca nu era rahatul cainelui. Pe principiul asta ar trebui ca cei care au copii sa plateasca o taxa, pentru ca acestia fac mizerie, iar femeia de serviciu trebuie sa mature mai mult. Sa fim seriosi, astea sunt tertipuri ieftine pentru a mari salariul fara contributia tuturor locatarilor/proprietarilor. Parerea mea.
elga50 a scris:

Asteptam o idee de la Dv. care vad ca sunteti foarte tare in critica, dar o lasati mai moale cu ideile... ceea ce reprosati altora vi se intampla Dv., adica vreti sa aveti ultimul cuvant.
De unde si pana unde va arogati Dv. dreptul de a canaliza discutiile si a impune ce anume sa se discute pe un topic?
Nu va convine, deschideti un alt topic, sunteti liber s-o faceti si lasati oamenii in pace sa-si spuna parerea!



Doamna, ca moderator sunteti foarte incisiva, e neplacut sa citesti ce scrieti, atacati agresiv tot timpul. Eu nu vreau altceva decit sa se respecte regulamentul forumului. In acest caz, al acestui topic, nu se intampla asta, suntem pe linga subiect rau de tot. Atat am vrut sa spun. Eu am ajutat la acest topic prin sugestia mea, nu stiu ce vreti sa spuneti cu ideile pe care trebuia sa le dau si nu am facut-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caine la cheltuieli lumi007 lumi007 Buna ziua. As dori sa aflu cat este de legal faptul ca Asociatia de Proprietari a blocului in care locuiesc a decis sa treaca cainii la cheltuieli, exact asa ... (vezi toată discuția)
Asociatia de locatari vs caine anndra anndra ce se poate intampla cu cainele unui locatar din bloc avand in vedere ca unul din locatarii de pe scara a depus o actiune la instanta-obligatia de a face prin ... (vezi toată discuția)
Taxa de caine Dana Marin Dana Marin A intrat un virus cu cainii pusi la plata la intretinere, mai nou. Vor sa puna vecinii mei in regulamentul de ordine interioara a asociatiei ca sa platim taxa ... (vezi toată discuția)