Vineri am fost anuntata verbal (mai eram cu o colega) ca firma merge prost si ca se vor face restructurari si ar fi bine sa incepem sa ne cautam. Ni s-a mai spus ca anuntul oficial se va face peste 2 saptamani si ca practic cu tot cu preaviz ar trebui sa plecam de la 1 ian. 2010. Fiind insarcinata in 8 sapt. luni dimineata am anuntat in scris ca sunt insarcinata + adev de la medicul de familie. Am luat nr de intrare si am pus-o pe doamna de la HR sa-mi semneze ca a primit un exemplar al instiintarii. Problema e ca s-au suparat ca le-am luat-o inainte si au inceput sa ma hartuiasca. Lucrez in vanzari deci programul e mai flexibil, am act. de teren, au inceput sa ma controloze, sa-mi verifice masina. Ultima varianta a fost ca daca nu plec de buna-voie ma detaseaza 3 luni in alt oras. Vreau sa va intreb daca sunt 100% protejata de lege si ce pot face. E posibil sa fac plangere undeva, ca deja incep sa fiu stresata si nu as vrea ca bebe sa pateasca ceva.
Astazi m-a chemat directorul de HR sa-mi spuna ca i s-a transmis de catre directorul general sa-mi pregateasca actele pentru detasare. Ce fac in cazul in care imi aduc aceste acte. Le semnez ca am luat la cunostiinta si totodata mentionez ca. conform OUG 96/2003, Art. 4, consider ca acest lucru ma expune la un risc ce-mi poate afecta sanatatea si securitatea. Astept un raspuns.
Salariata gravida
jalaboi
buna ziua!
Sunt angajata la stat (domeniu medical) si sunt gravida in 3 luni. Intrebarea mea este trebuie sa anunt in scris sefii mei ca sunt insarcinata la ... (vezi toată discuția)