avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Carti in format audio - drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Carti in format audio - drepturi de autor

Stimati Domni,

Am mare nevoie de sfaturile voastre. Sunt autoarea unor povesti pentru copii. O editura din Bucuresti imi promite de vreo 3 luni ca mi le publica si de atunci ma tot poarta cu vorba. Mi-a venit ideea de a le inregistra si de a le vinde pe CD-uri.

Ar fi mai ieftin si castig mai mare - am inteles ca o editura obisnuita iti da din drepturi de autor doar 5-7%.

Am deja site despre carti, fluturasi conceputi de mine, plan de marketing si toate ii asteapta pe cei de la editura sa miste ceva. M-am hotarit sa nu mai public la ei, dar am nevoie de sfaturi despre partea legala.

Detin un PFA la care i-am mai putea adauga un cod CAEN la nevoie si vreau sa ma sfatuiti in legatura cu modul in care sa abordez problema in asa fel incat sa beneficiez de drepturi de autor si nici sa nu am probleme cu impozitele si cu institutiile statului.

Va multumesc mult pentru raspuns.
Cu stima,

Georgiana Mihalache
Cel mai recent răspuns: Talk Partners , Consilier juridic 23:53, 6 Iulie 2010
Draga Georgiana,

Imi pare rau ca ai avut parte de o asemenea experienta, mai ales ca am intrat pe site-ul tau si mi-a placut initiativa ta. Poate ca te-ai pripit putin inchizand PFA-ul, parerea mea este ca trebuie sa ai mare rabdare si sa fii ca picatura chinezeasca. Poate totusi vei relua candva proiectul. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audiobooks...sfaturi pentru cei care poate se confrunta cu aceleasi probleme georgianaflorina georgianaflorina Buna seara, Pentru ca m-am confruntat cu multe probleme si am gasit raspunsuri in diverse surse, m-am gandit sa le grupez aici pentru cei care poate trec ... (vezi toată discuția)
Taxa dr.autor Monica H. Monica H. buna ziua, 1. cum pot asculta muzica intr o librarie fara a plati acea taxa anuala si fara a fi sanctionat??? 2. daca eu ca si editura am \"tiparit\" ... (vezi toată discuția)
Cd-uri si og25/2006 Andu_Udrea Andu_Udrea Am o firma de soft infiintata in Noiembrie 2004. Eu scriu programe de calculator pe care incerc sa le distribui. Pana acum am conceput 2 programe eductionale ... (vezi toată discuția)