Buna ziua! Apelez inca o data la dumneavoastra, in speranta ca ma veti lamuri la urmatoarea speta: In apartamentul pe care l-am cumparat anul trecut, fostii proprietari, adica cei de la care am cumparat eu, le-a permis celor de sub ei sa scoata conducta pluviala de la ei, si au facut iesirea prin balcon, pe la mine. Acum proprietarii de sub mine au venit sa-mi spuna ca se infiltreaza apa si li s-a ingalbenit tavanul. Eu vreau sa se puna burlanul in pozitie initiala, cum a fost de la constructia blocului. De la asociatie mi s-a zis sa nu-i bag in seama, dar nu vreau sa ma trezesc peste ani ca sunt data in judecata pentru ca se agraveaza problema. Unde trebuie sa ma duc si ce trebuie sa fac pentru a rezolva problema?
P.S. Am poze facute, dar nu stiu cum sa le atasez pentru a se vedea pozitionarea burlanului.
Turturi bloc
cris2279
Buna ziua,
De curand ne-am mutat intr-un apartament cumparat prin credit, deci evaluat: se afla la etajul patru intr-un bloc cu 4 nivele. La acelasi bloc la ... (vezi toată discuția)
Probleme burlan
crisss2011
Buna ziua
Am cumparat acum o luna un apartament la etajul 4. Acesta are sarpanta deasupra facuta acum multi ani , nu stiu daca este facuta cu autorizatie nici ... (vezi toată discuția)