avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nelamuriri cu conducta pluviala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nelamuriri cu conducta pluviala

Buna ziua! Apelez inca o data la dumneavoastra, in speranta ca ma veti lamuri la urmatoarea speta: In apartamentul pe care l-am cumparat anul trecut, fostii proprietari, adica cei de la care am cumparat eu, le-a permis celor de sub ei sa scoata conducta pluviala de la ei, si au facut iesirea prin balcon, pe la mine. Acum proprietarii de sub mine au venit sa-mi spuna ca se infiltreaza apa si li s-a ingalbenit tavanul. Eu vreau sa se puna burlanul in pozitie initiala, cum a fost de la constructia blocului. De la asociatie mi s-a zis sa nu-i bag in seama, dar nu vreau sa ma trezesc peste ani ca sunt data in judecata pentru ca se agraveaza problema. Unde trebuie sa ma duc si ce trebuie sa fac pentru a rezolva problema?

P.S. Am poze facute, dar nu stiu cum sa le atasez pentru a se vedea pozitionarea burlanului.
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2019
giullianna, utilizator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 09:25, 19 Aprilie 2019
Vreo idee cum as putea rezolva situatia daca asociatia ma trimite la primarie si primaria la asociatie?
Mai bine luati legatura cu un avocat.TInand cont ca ei se stiu vinovati,poate la prima notificare vor rezolva problema.Daca nu,mergeti in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema burlan drenare apa pluviala petschovschi petschovschi In imobilul nostru avem o problema cu un burlan de evacuare a apei pluviale: http://postimage.org/image/zcy1dphpt Blocul a fost proiectat cu burlanul ... (vezi toată discuția)
Turturi bloc cris2279 cris2279 Buna ziua, De curand ne-am mutat intr-un apartament cumparat prin credit, deci evaluat: se afla la etajul patru intr-un bloc cu 4 nivele. La acelasi bloc la ... (vezi toată discuția)
Probleme burlan crisss2011 crisss2011 Buna ziua Am cumparat acum o luna un apartament la etajul 4. Acesta are sarpanta deasupra facuta acum multi ani , nu stiu daca este facuta cu autorizatie nici ... (vezi toată discuția)