avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mobile mostenite de la mama si bunica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mobile mostenite de la mama si bunica

Buna ziua, as avea sa va supun o speta : mama si bunica noastra ne a lasat ca mostenire mobile de mare valoare, aceste mobile erau depuse in apartamentul surorii mele. In 2001, ea a lasat un coleg sa se instaleze in apartamentul ei, acesta spunindu-i ca vrea sa i cumpere apartamentul. Intrebarea este cum pot sa fac ca sa obtin partea mea din mobile? Bunica a decedat înaintea mamei, mama a decedat înaintea tatalui, tatal a decedat în 1995.
Astept un sfat de la Dvs. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tobescu , utilizator 18:39, 19 Noiembrie 2009
multumesc foarte mult din toata inima,pentru raspunsul Dvs. foarte, foarte complet.

Va doresc multa sanatate si o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere in revendicare lezeu lezeu in urma cu cativa ani (15- 20) am dat o portiune dintr-un teren pe care il detin unor vecini sa il foloseasca deoarece eu nu am avut la ce sa il folosesc. ... (vezi toată discuția)
Părinții mei au decedat. aveau trei copii din ... Cinesice@$ Cinesice@$ Bună seara! Părinții mei au decedat. Aveau trei copii ...din care unul a decedat.( o sora a noastra)..imediat dupa decesul parintilor.. si am ramas doi ... (vezi toată discuția)
Act renuntare la mostenire... bgi503 bgi503 Ziua buna, Am o intrebare referitoare la dreptul de mostenire: tatal meu a decedat si am ramas mama si sora mea. pentru a vinde apartamentul parintilor, ... (vezi toată discuția)