avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Emitere chitanța
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Emitere chitanța

Buna ziua,va rog sa imi spuneți daca este legal ca asociația de locatari sa nu emită chitanța pentru încasarea datoriei provenite din penalizare. Mentionez ca plata întreținerii este achitată la zi,ptr care binenteles m-i se emite chitanța iar ptr suma provenită din penalizare am stabilit împreună cu asociația sa o achit in rate. Am vrut să încep să achit această penalizare dar dna.de la asociatie mi-a spus că nu îmi poate emite chitanță. Eu nu pot da niste bani lunar unei asociații fara o dovadă. Va rog sa ma ajutati cu un sfat,este legal sau nu.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 21:50, 10 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pentru orice suma incasata trebuie sa se emita chitanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asoc proprietari emite chitante false stancristina stancristina am achitat azi ultima rata la izolatia blocului si intretinerea pe 2 luni restanta plus luna in curs la intretinere, am primit de la administrator 2 tipuri de ... (vezi toată discuția)
cheltuieli neincadrate in tabelul de intretinere eionescu eionescu Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc nou in care plata intretinerii se efectueaza catre dezvoltator (apa, curent, parti comune) Pentru efectuarea acestor plati ... (vezi toată discuția)
Plata debitului si a penalitatilor la intretinere nima nima am fost actionata in instanta pt neplata intretinerii in perioada mai2009-mai2010.debitul este in valoare de 2100lei iar penalitatile in valoare de 690lei.am ... (vezi toată discuția)