cavallis a scris:
-e undeva scris in lege, cat se pune in sistem pausal celor "necontorizati" ? ca sa zic asa., caci acum suntem contorizati cu clasa C, doar vecinul cu clasa B.
Legea o faceti dumneavoastra prin decizia comitetului sau hotararea adunarii generale. Comitetul executiv poate adopte un regulament de gestionarea a apei asa cum trebuie sa adopte si un sistem propriu de penalizari.
Noi printr-un asemenea regulament am stabilit pentru cei care nu aduc indexul, care nu au apometre (acum au toti), defecte, blocate.., sa fie trecuti la plata cu 7 m.c./persoana pe luna.
Ultimului proprietar care nu avea apometru instalat i-am facut cateva notificari si-am insistat sa-si instaleze apometre. Fiind 2 persoane le treceam 14 m.c./luna. Si nu voia sa-si monteze apometre, spunand chiar ca si-asa plateste prea mult, ca-i trecem cu 14 mc lunar... Dupa 7-8 luni de incercari i-am atentionat ca o sa le trecem pe lista toata pierderea de apa. Asa am determinat proprietarul sa-si monteze apometre. Dupa montarea acestora am constatat ca lunar consuma 22-26 m.c. apa.
Asa ca este posibil sa va inselati cu 6,3 m.c. asa cum ne-am inselat si noi cu cei 7m.c./persoana/luna.