avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Considerati ca pot fi utile aceste probe impotriva ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Considerati ca pot fi utile aceste probe impotriva unui judecator ?

-dosarul este repartizat aleatoriu complatului c6
-completul c6, solicita probe reclamantei
-completul c6 este schimbat cu completul c3, fara ca paratul sa cunoasca motivul schimbari
-completul c3 judeca dosarul si da castig de cauza reclamantei pe baza probelor de la dosar,invocate de instanta
-la dosar aceste probe nu exista
Reclamat judecatorul la CSM, judecatorul de la inspecti judiciara,
raspunde prin scrisoare:
-dosarul a fost repartizat aleatoriu completului c3-(fals,a fost repartizat completului c6)
-lipsa probelor la dosar nu este abordata in scrisoare
In apel,sa anulat sentinta prin lipsa probelor.
Faptul ca acesti 2 judecatori au afirmat fals niste lucruri,in cazul meu,pot sa materializez intr-un fel acest lucru,cu probe bineinteles?
Cu stima sclipeinicu
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 12:59, 21 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1-daca am probele pe masa,acestea i-mi pot fii utile din punct de vedere material ?
2-pot fii utile socetatii ,in sensul ca judecatorii ce nu respecta cuvantul legii,sa poata fii scosi
din sistem ?

da şi da.
contestaţie în instanţă
şi plângere împotriva funcţionarilor corupţi, după câştigarea procesului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic, dl. consilier are dreptate. Practic, răspunsul meu, ca justiabil, la cele 2 întrebări ale userului, este nu şi nu. Argumentez:
-judecătorul este cel care interpretează legea după propria conştiinţă, care poate fi fluctuantă.Astfel, un judecător, în 2 dosare diferite, cu acelaşi obiect, între aceleaşi părţi şi atenţie! cu aceleaşi probe (nu au apărut probe noi în acest interval) a dat sentinţe diametral opuse!
-ei, acest judecător este tot în sistem şi răspunsul IJ a fost cel standard - şi-a făcut datoria! Şi nu a fost reclamat pentru sentinţa dată, ci pentru încălcarea a 7 articole din Codul de procedură încălcate într-o singură şedinţă!
Răspunsul d-lui consilier este corect - sentinţa se poate ataca în căile de atac, care există sau...nu există. Unde ataci soluţia nedereaptă dacă se dă în ultima cale de atac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

4 minute pe calea ferata funThomas funThomas Salut. Am fost amendat de politist deoarece tema \\\\"vanatorii\\\\" din aceasta saptamana era \\\\"trecerea de cale ferata\\\\".M-a vazut oprind la trecerea ... (vezi toată discuția)
Informatii date de politist Marin Alexandru Marin Alexandru buna ziua.sunt cercetat penal pentru perversiuni sexuale.considerand ca am prezumtia de nevinovatie,se poate da informatii despre fapta mea?intreb asta ... (vezi toată discuția)
Amenda pt. centura frg frg Politistul m-a amendat pentru ca nu am avut centura de siguranta si vorbeam la telefon (masina nu a fost in mers, stateam la semafor). Nici nu m-a ... (vezi toată discuția)