-dosarul este repartizat aleatoriu complatului c6
-completul c6, solicita probe reclamantei
-completul c6 este schimbat cu completul c3, fara ca paratul sa cunoasca motivul schimbari
-completul c3 judeca dosarul si da castig de cauza reclamantei pe baza probelor de la dosar,invocate de instanta
-la dosar aceste probe nu exista
Reclamat judecatorul la CSM, judecatorul de la inspecti judiciara,
raspunde prin scrisoare:
-dosarul a fost repartizat aleatoriu completului c3-(fals,a fost repartizat completului c6)
-lipsa probelor la dosar nu este abordata in scrisoare
In apel,sa anulat sentinta prin lipsa probelor.
Faptul ca acesti 2 judecatori au afirmat fals niste lucruri,in cazul meu,pot sa materializez intr-un fel acest lucru,cu probe bineinteles?
Cu stima sclipeinicu
1-daca am probele pe masa,acestea i-mi pot fii utile din punct de vedere material ?
2-pot fii utile socetatii ,in sensul ca judecatorii ce nu respecta cuvantul legii,sa poata fii scosi
din sistem ?
da şi da.
contestaţie în instanţă
şi plângere împotriva funcţionarilor corupţi, după câştigarea procesului.
Martonze
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Teoretic, dl. consilier are dreptate. Practic, răspunsul meu, ca justiabil, la cele 2 întrebări ale userului, este nu şi nu. Argumentez:
-judecătorul este cel care interpretează legea după propria conştiinţă, care poate fi fluctuantă.Astfel, un judecător, în 2 dosare diferite, cu acelaşi obiect, între aceleaşi părţi şi atenţie! cu aceleaşi probe (nu au apărut probe noi în acest interval) a dat sentinţe diametral opuse!
-ei, acest judecător este tot în sistem şi răspunsul IJ a fost cel standard - şi-a făcut datoria! Şi nu a fost reclamat pentru sentinţa dată, ci pentru încălcarea a 7 articole din Codul de procedură încălcate într-o singură şedinţă!
Răspunsul d-lui consilier este corect - sentinţa se poate ataca în căile de atac, care există sau...nu există. Unde ataci soluţia nedereaptă dacă se dă în ultima cale de atac?
Amenda pt. centura
frg
Politistul m-a amendat pentru ca nu am avut centura de siguranta si vorbeam la telefon (masina nu a fost in mers, stateam la semafor). Nici nu m-a ... (vezi toată discuția)