avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Taxa de timbru al contestatiei la proces verbal
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Taxa de timbru al contestatiei la proces verbal

Buna seara! Am primit o amenda si am decis sa fac contestatie la procesul verbal primit prin posta. Acesta avea CNP-ul gresit, exista martor dar organul de politie nu a solicitat semnatura lui dar nici a mea. Am depus toate actele, inclusiv taxa de timbru. Dupa 2 saptamani de la depunerea contestatiei primesc acasa un alt ordin de plata a taxei de timbru in contextul in care am platit-o deja. Imi puteti spune de ce? Va multumesc anticipat.
Buna ziua,

Nu este necesar sa mai achitati inca odata taxa de timbru, daca ati facut-o deja si ati depus dovada achitarii taxei in original.
Eventual depuneti la dosar o adresa prin care mentionati acest fapt, indicand nr. si seria chitantei care face dovada achitarii taxei de timbru, adresa care poate fi trimisa si pe email.
Cel mai probabil, adresa instantei a fost trimisa inainte sa depuneti dvs. chitanta prin care faceti
dovada achitatii taxei de timbru sau este pur si simplu o greseala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare contestatie proces verbal Daniela005 Daniela005 Buna seara.....Care sant actele necesare la depunerea contestatiei?Deoarece o sa trimit prin posta actele nu doresc vre-o surpriza,cum,ca nu ar fii toate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, maine voi depune o cerere de chemare in judecata in ... shomescu shomescu Buna ziua, Maine voi depune o cerere de chemare in judecata in contencios administrativ a unei primarii cu 3 capete: 1 - anulare certificat de urbanism ... (vezi toată discuția)
Greseala instanta - chemarea in judecata trimisa gresit la alta institutie anti77 anti77 Am atacat un proces verbal de contraventie emisa de primaria din comuna X, iar acesta instanta o directionat-o gresit catre Inspectoratul Judetean de Politie. ... (vezi toată discuția)