avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce se intampla daca la sedinte nu sunt prezenti 50% + ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce se intampla daca la sedinte nu sunt prezenti 50% + 1 dintre proprietari ?

Ce se intampla daca la sedintele de bloc nu sunt prezenti 50% + 1 dintre proprietari ? De exemplu pentru luarea unor decizii cum ar fi: reparatii capitale, alegere presedinte etc...
Cum se pot lua deciziile neconstituindu-se majoritate prezenta ?
Cel mai recent răspuns: eugenoctavian1968 , utilizator 16:37, 24 Aprilie 2024
Tocmai de aceea membrii asociației de proprietari trebuie să fie prezenți la adunare. Nu sunt prezenți din varii motive, cei prezenți iau hotărâri!
Scurt!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconvocare adunare generala a asociatiilor de proprietari medut_pitic medut_pitic Buna ziua Poate cineva sa imi confirme ca se poate face reconvocarea Adunarii Generale in caz de lipsa forum la 10 minute mai tarziu? \"Adunare General va ... (vezi toată discuția)
Situatie incurcata asociatie proprietari. vinovati multipli Cuasoc Cuasoc Buna ziua! Va solicit respectos pareri in legatura cu iesirea dintr-o situatie aparent incurcata si as dori pareristilor \"ar fi trebuit\" sa se abtina. Se da ... (vezi toată discuția)
Care este logica legii? VictorArditti VictorArditti In legea asociatiilor de proprietari se solicita tabele convocatoare pentru prima adunare generala si pentru cea reconvocata. Care este logica acestei ... (vezi toată discuția)