In 1998 am cumparat casa socrilor mei cu contract vinzare cumparare cu clauza se intretinere si uzufruct in suprafata totala de 4600m (1200m curti constructii si 3400m teren aferent ).In 2004 a mu
rit sotul meu si am facut succesiunea (eu si fetele ). Am dus toate actele la notariat...Intre timp au murit si socri si am decis sa fac act uneia din fete dar surpriza in actul de mostenire figureaza doar 1200m curti constructii iar cei 3400 de m nu se mai regasesc….E adevarat ca am vazut dupa mult timp gresala am fost la notar sa repare greseala si nu vor sa si-o asume si ma obliga sa platesc alti 1300ron ….vreau sa stiu poate notarul sa-mi imparta proprietatea dupa bunul sau plac ….de ce trebuie sa platesc inca o data greseala notarului….pot sa ma adresez instantei impotriva notarului….
Este și greșală dvs, pentru că nu citiți cu atenție ceea ce semnati.
Apoi, nici dvs nu stiti ce ati facut acu 15 ani. Notarul, nici atat, la cati clienti vin.
Faptul că ați avut actele atunci nu înseamnă și că ati si dorit sa fie menționată intreaga masa succesorala.
La fel de posibil este ca la acel moment să vă fi lipsit ceva (un plan de amplasament sau altceva), astfel încât să nu se fi putut include și acea suprafață.
Mostenirea copilului
mamma
sotul meu adecedat in urma cu 2 luni.din casatoria noastra a rezultat un copil.pe timpul cat sotul meu a trait am locuit cu soacra mea(apartamentul fiind al ... (vezi toată discuția)