avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort fara copi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort fara copi

Buna ziua as avea si eu cateva intrebari despre divort.Sunt casatorita din anul 2014 durata casniciei mele a fost doar de un an pana in 2015 cand sotul ma parasit si de atunci nu mai suntem impreuna .La sfarsitul luni ianuarie acestui an am inaintat divortul prin tribunal si abia acum mi-a venit citatia sa ma prezint la tribunal la jumatatea luni Mai.Eu acum am o relatie de 1 an jumate cu un alt barbat cu care am ramas insarcinata si am aproape 3 luni.Intrebarea mea este oare cat timp o sa dureze divortul pana sa primesc sentinta judecatoreasca ca sa pot sa revin la numele meu anterior de casatorie pentru a putea trece la nastere copilul pe numele barbatului cu care am copilul.Tin sa percizez caci cu sotul nu am copi nici bunuri de impartit absolut nimic.
Multumesc frumos de raspunsuri .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuplu despărțit, numele copilului cu alt tată decât soțul mamei elenabalan11 elenabalan11 Bună seara. Încerc să găsesc soluții pentru problema mea, dar nu sunt lămurită deloc. Sunt căsătorită cu o persoana privata de libertate. A trecut un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,va rog frumos sa ne indrumati ,asteptam o fetita sa ... Bogdanelu Bogdanelu Buna ziua ,va rog frumos sa ne indrumati ,asteptam o fetita sa se nasca in urmatoarea luna..doar ca partenera este inca in proces de divort,in Romania ,cum ... (vezi toată discuția)
Cine va fi tatal ? adonisalexandru adonisalexandru De aprox. 2 ani stau impreuna cu o femeie care va fi mama copilului meu. Problema e ca ea nu a divortat de fostul ei sot si fiind insarcinata nu stiu ce nume ... (vezi toată discuția)