avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de proprietari

Buna ziua,

As vrea sa stiu cum se calculeaza penalizarile la intretinere. Am un apartament in care locuiesc copiii mei si s-a adunat o restanta la un moment dat. Acum au ajuns aproape la zi cu datoria, dar au ramas penalizarile. De cate ori merg copiii sa achite intretinerea, doamna administrator incaseaza, de exemplu, 150 de lei luna curenta si inca 150 de lei din penalizari. Este normal asa? Si penalizarile tot cresc. Va rog sa-mi spuneti ce pot face in aceasta situatie. Pot reclama undeva? Si unde anume? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: lgc61 , utilizator 12:08, 12 Martie 2019
Multumesc inca o data, domnule Ionut Ion!
Din ce spuneti...nu procedeaza bine doamna in cauza, nu poate trece aceasi suma si la incasare dar si la penalitati...
Discutati cu presedintele si/sau cenzorul asociatiei, dati.le sa citeasca articolul de mai sus si cereti sa-l respecte.
Mai cereti sa va arate cum s-a stabilit sistemul propriu de penalizari, in baza carei legii? Sau s-a facut cum au crezut ca e mai bine...
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
Ionut.ion, utilizator
Asa voi face, multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare lista de plata ContSters205948 ContSters205948 DE la ce suma se bag penalizari la ASOCIATIEI ca presedintele si contabilul au spus orice suma se penalizeaza daca nu platesti este adevarat.DIN cite sa auzit ... (vezi toată discuția)
Buna seara! ce masuri se pot lua impotriva celor care nu vor ... sorin20061 sorin20061 Buna seara! Ce masuri se pot lua impotriva celor care nu vor sa isi achite la zi fondul de reparatii in cadrul unei asociatii de proprietari, La sumele ... (vezi toată discuția)
Calcul penalitati intretinere SicaD SicaD Buna ziua, Sunt in situatia in care am cerut asociatiei de proprietari sa-mi explice cum se calculeaza penalitatile de intarziere. Eu consider ca nu sunt in ... (vezi toată discuția)