Firmă, am construit o casă unui beneficiar neserios de la care nu ne putem recupera anumite utilaje și materiale rămase pe șantier. Mi le pot recupera fără notificare, conform contractului, sau pot avea probleme ulterioare?
Buna seara ,
Anul trecut in vara firma mea a construit o casa unui beneficiar neserios! Spun neserios pentruca de la inceput a folosit numai minciuni pentru a justifica intarzierile la plata a facturilor! Ne.am executat obligatiile dar la final cand trebuia sa ridicam anumite utilaje si materiale de pe santier , a cautat motive sa nu vina pentru predare! Am apelat la avocat dar degeaba! Am facut in noiembrie anul trecut plangere penala dar nu s.a intamplat nimic ! Pe final de an beneficiarul a apelat si el la un avocat dar probabil doar de forma pentruca tot nu s.a rezolvat nimic si chiar avocatul lui m.a sunat sa imi spuna ca el renunta pentruca acest individ este neserios! Nu inteleg de ce dureaza atat de mult o solutionare a plangerii penale ! Ar trebui sa apelez mai intai la politie sau sa fortez nota si sa merg sa incerc sa le recuperez singur( conform contract , bunurile firmei se pot ridica fara notificare de pe santier ) ! Avocatul m.a sfatuit sa nu intru pe proprietate , sa nu ne trezim cu alte probleme dar eu nu mai vreau sa astept! Inca putin si se implineste anul ! Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc mult