avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Poate judecătoria ignora fizica elementară?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Poate judecătoria ignora fizica elementară?

Fara multe detalii niste militieni "smecheri" mi-au luat permisul mergand cu viteza f mica. Pana aici poate se poate crede ca eu mint si ei au dreptate .
Filmarea prezinta un fapt fizic IMPOSIBIL :
Masina radar se apropie ( si ulterior depaseste) o masina care se deplaseaza cu o viteza mai mare decat a lor cu peste 20 km/h.
Credeam ca e la mintea cocosului ca atunci cand mergi in urma altei masini daca viteza ta e mai mare, te apropii de cel din fata, daca e mai mica, te departezi . Pentru judecatorie se poate si invers.
Cum e posibil ??
Trebuie dovada legala pentru a demonstra ca 98 mai mic decat 124 ??
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Din pacate raspunsul este DA!!!.....Imaginati-va ca noi am fost amendati pentru lipsa unei autorizatii ce nu a fost niciodata emisa de apele romane si cinci judecatori - fond, apel, revizuire, au considerat ca e corecta!!!...???
Multumesc de raspunsuri, si mai ales de sfaturi. Recunosc cu tristete ca aveam mult mai multa incredere in aceasta institutie...
Sper sa nu fie ceva generalizat, tot la fel cum nici comportamentul agentilor din Politia Caracal nu este ceva generalizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestația pv Ghighie Ghighie Am contestat pv in care se menționează că am circulat cu 108km /h pe un sector de drum de 60, mi-a fost luat caenetul. Am solicitat filmarea in care apare ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am fost surprins de aparatul radar pe raza unei ... LOPY LOPY Bună seara, am fost surprins de aparatul radar pe raza unei localitati , după procesul verbal al agentului cu viteza se 105 km/h. Am făcut acțiune în ... (vezi toată discuția)
Model contestatie pv radar CristiBH CristiBH Buna seara Am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu un model pentru intocmirea unei contestatii la un proces verbal de amenda pentru depasirea vitezei ... (vezi toată discuția)