Manuela Rășină a scris:
flory_mr a scris:
IAR FORMATAREA DVS. CARE NE DISTRUGE OCHII... OARE CE AR TREBUI SĂ FACEM CA SĂ RENUNȚAȚI LA EA?!
Iar formatarea dvs. care distruge ochii... Oare ce ar trebui să facem ca să renunțați la ea?
Vedeți diferența dintre cele două rânduri scrise de mine? Vi se pare că transmit fix, dar fix același mesaj? Ce ați spune despre mine dacă aș scrie așa, ca obicei?
Vă rog să înțelegeți că e extrem de obositor pentru cine vrea să vă citească să urmărească ce scrieți și scrieți normal. Folosiți artificiile doar dacă e absolut necesar.
Mulțumesc.
Eu postez pe zeci de Forumuri și Grupuri de Facebook, și nu am auzit reproșuri doar pentru faptul că subliniez sau marchez articolele mai importante.
Unde vedeți că scriu toate frazele bolduite sau subliniate ? Le marchez pe cele mai importante, să înțeleagă oricine importanța acestora ?
Am experiență în domeniul IT din 1998 și nu am avut reproșuri de genul ăsta - importantă e informația care trebuie să ajungă la cei interesați. Eu privesc ceea ce am postat, și dacă e prea exagerată formatarea, mai reduc din ele - da nu pot renunța la sublinierea cuvintelor sau frazelor, pentru că altfel nu ar mai avea niciun impact ceea ce vreau eu să dovedesc.
Așteptam din partea dvs. să comentați sau să mă combateți pentru ceea ce scriu, nu să mi se reproșeze că am bolduit sau subliniat unele cuvinte sau fraze (și pe Facebook procedez astfel, și cei care citesc sunt mulțumiți că marchez cuvintele sau frazele mai importante - INFORMAȚIA E MAI IMPORTANTĂ, FAPTUL CĂ FOLOSIM CEEA CE GĂSIM PE ACEST FORUM - CARACTERELE CUVINTELOR SAU ALE FRAZELOR; DACĂ E AȘA, DE CE NU SUNT ELIMINATE, ȘTIIND CĂ AU FOST INTRODUSE PE FORUM CU UN SCOP).
Chiar și unii judecători subliniază sau bolduiesc cuvinte sau fraze în motivările sentințelor lor ... și bine fac !