Suntem în pragul divorțului. Tatăl copilului lucrează în străinătate, cum pot obține să nu mai plece și să fie prezent în în viața celui mic? Asta îmi doresc, nu pensie de întreținere pentru minor
Buna seara! Nu imi doream sa ajung vreodata in situatia asta. Eu si tatal copilului meu suntem in pragul divortului. El lucreaza in strainatate. Custodia va fi comuna, dar cel mai probabil cu domiciliul la mine. Nu voi dori pensie alimentara de la el, dar vreau sa nu mai plece si sa fie prezent in viata celui mic. De-asta am si ajuns aici. In viata nu doar banii conteaza. Il pot "obliga" in vreun fel? Sau pot castiga plusuri daca el va continua sa plece?
Doaamna, concentrati-va pe viata dv. si a copilului post divort, nu lasati ranile vechi sa va faca sa suferiti in continuare.
Intelegeti ca e putin ilogica dorinta de a divorta ca omul nu e prezent si, dupa divort, sa obtineti de la el ce casatoriti nu ati obtinut...
Mai bine concentrati-va pe restul.
Si e obligatia dv. legala sa cereti pensie.
Incercati sa obtineti vizite ale copilului la tata, eventual. E dificil, dar merge. Vorbiti cu un avocat, cu doi, cu trei...
Custodie minor
andreeadatcu
Buna sunt casatorita din septembrie anul trecut si am o fetita impreuna cu sotul de 7luni. De curand mi-am dat seama ca intre noi exista oarecum o nepotrivire ... (vezi toată discuția)
Custodie unica
almamater
Buna ziua.
Am un copil de 7 ani si in urma divortului am custodie comuna cu fostul sot, tatal copilului. Va rog sa imi spuneti daca pot obtine custodie unica ... (vezi toată discuția)