avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Contestatie expertiza masuratori teren
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Contestatie expertiza masuratori teren

Buna ziua!
Cum se procedeaza cand expertul desemnat de tribunal nu a masurat cum trebuie parcelele de teren, fiind diferente foarte mari intre acte si masuratorile fizice. Exista un model de contestatie scrisa? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:24, 16 Octombrie 2022
Multumesc pentru raspuns. Sunt utile informatiile de la dvs!
Mai mult ca sigur expertul v-a convocat la expertiza prin scrisoare recomandata trimisa la adresa (posibil la biroul avocatului pe care l-ati angajat) pe care ati mentionat-o in cererea de chemare in judecata. Pentru ca dvs. nu ati putut participa, nu puteti spune ca expertul nu a respectat legislatia in vigoare.
Obiectiunile nu pot fi depuse oricand, existya termene, trebuie sa vorbiti cu avocatul din dosar. cel care putea sa mearga la masuratori si daca dv. erati in afara tarii.
Buna ziua, as dorii un model ce contestatie pentru terenuri .masuratoriile nu corespund cu cele din contractul ce proprietate.Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 16 Octombrie 2022
T oiigf h, utilizator
Trebuia sa deschideti o discutie nou.
Nu exista un astfel de midel. In observatii scrieti cu subiect si predicat ce nu corespunde. Nu este motiv de contestare daca masuratorile expertului sunt corecte, dar nu corespund cu cele din actul de proprietate.
Expertul masoara cu aparatura moderna, prin satelit, care transpune in hartie ceea ce se vede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza pe rol. cum pot obliga expertul să refacă expertiza tehnica ... Amalia dinu Amalia dinu Cauza pe rol. Cum pot obliga expertul să refacă expertiza tehnica judiciara? Precizez că am măsurat terenul cu ruleta și am făcut o schiță (depusă la ... (vezi toată discuția)
Probleme mari cu expertul (expert corupt?) nelyiuly nelyiuly Buna seara. Am un proces pe rol si am mari probleme cu expertul. In faza de fond cand s-a facut raportul de expertiza, desi am sesizat neregulile facute ( am ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica judiciara gaby83 gaby83 Buna ziua, intr-un proces de revendicare imobiliara, mi s-a admuis o expertiza topo. Am un plan vechi din 1990 vizat de OCOTA care a stat la baza intabularii ... (vezi toată discuția)