avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restructurare loc de munca/activitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restructurare loc de munca/activitate

Buna ziua ,

Compania la care lucrez in momentul de fata isi restrage activitatea , iar incepand din luna iunie agentia din localitatea mea de domiciliu se va inchide si voi ramane fara loc de munca.
Precizez ca am 2 copii in intretinere , sotia mea nu lucreaza si nu a avut nici un loc de munca in ultimii 5 ani , in acest caz fiind unic intretinator de familie. Avand in vedere cele mentionate care sunt conditiile in care ma poate disponibiliza angajatorul ?Ce pot face mai departe ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:18, 2 Aprilie 2019
Dupa parerea d-voastra , credeti ca se poate solicita o suplimentare a numarului de salarii care se acorda conf.CCM , in aces caz ?
De solicitat se poate , dar nu sunt sigur ca se si aproba asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O eventuala disponibilizare gixee gixee sunt inadrat ca personal contractual intr-o institutie bugetara si din ianuare se aud ca vin alte restructurari. acum jumatate de an a fost concediata si mama, ... (vezi toată discuția)
Unic intretinator D3zamagita D3zamagita Buna ziua .Doresc sa contest deciziei de concediere,avand 2 copii minori in intretinere,iar sotul nu lucreaza (nu este bolnav,handicapat pur si simplu nu are ... (vezi toată discuția)
Este legala concedierea? anniela anniela Buna ziua! Un caz banal deja in zilele noastre: angajat la o societate in insloventa ( NU falimentara), unic intretinator de familie ( in contractul ... (vezi toată discuția)