avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii de functionare magazin alimentar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii de functionare magazin alimentar

Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta pentru a obtine autorizatiile?
Cel mai recent răspuns: irinaescu , utilizator 12:34, 31 Mai 2014
Eu am vrut sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez ca sa pot deschide magazinul dupa ce am infiintat firma si contractat spatiul...
Pana ala urma ce ,,pasi,, sunt pentru a fi 99 % in regula in acest tip de afacere ?
Cred ca si de la pompieri este necesara o autorizare.
Ce inseamna mai exact ca declaratia model 2 este trimisa catre aceste organe de control?
Nu mai trebuie sa alergam noi cu dosarele in brate pe la Sanepid, DSV, Pompieri,ITM..., nu prea inteleg am citit mai multe pareri si sugestii ca m-au bagat in ceata . Imi poate spune cineva exact care sunt auorizatiile si care estre procedura de obtinere ?

Multumesc,
Buna ziua!
Inseamna ca este trimisa spre instiintarea acestor institutii pt ca acestea sa afle de existenta d-voastra si sa stie ca pot veni in control :))
Nu va trimite nimeni nici o adresa ca aveti nevoie de autorizatie de la ei sau ca trebuie sa le aduceti X acte....doar afla de existenta d-voastra...
Cand ati infiintat firma, pe una dintre hartiile alea scria ca va asumati raspunderea pentru activarea in legalitate si obtinerea tuturor autorizatiilor necesare...
Asta inseamna ca trebuie sa aflati (prin diverse metode) de ce autorizatii aveti nevoie pt functionare.
Daca imi dati codurile CAEN ale activitatilor d-voastra va pot spune daca aveti nevoie de autorizatie de mediu.
O zi buna!

Alte discuții în legătură

Autorizare depozit alimentar + distributie produse alimentare ElenaCatalina ElenaCatalina Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a deschide un depozit de produse alimentare (conserve de carne, conserve de peste, pate, biscuiti, ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d cu oiect de activitate comert cu amanuntul costy_ony costy_ony una ziua, Ma intereseaza si pe mine infiintarea unui SRL-D prin care sa comercializez mezeluri,carne, lactate,bauturi. Autorizatii ( fiind vorba d produs ... (vezi toată discuția)