avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii de functionare magazin alimentar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii de functionare magazin alimentar

Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta pentru a obtine autorizatiile?
Cel mai recent răspuns: irinaescu , utilizator 12:34, 31 Mai 2014
Pentru punct de lucru caen 4766, comert cu amanuntul plante, seminte, flori , mancare de animale, ce autorizatii imi trebuie va rog? Pe langa cele bifate la infiintare pfa, mai trebuie ceruta de catre mine vreo autorizatie si de unde anume? Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare depozit alimentar + distributie produse alimentare ElenaCatalina ElenaCatalina Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a deschide un depozit de produse alimentare (conserve de carne, conserve de peste, pate, biscuiti, ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d cu oiect de activitate comert cu amanuntul costy_ony costy_ony una ziua, Ma intereseaza si pe mine infiintarea unui SRL-D prin care sa comercializez mezeluri,carne, lactate,bauturi. Autorizatii ( fiind vorba d produs ... (vezi toată discuția)