Buna seara. Mama a primit o citatie de executare silita fara drept de atac,citatie de 10 panini,unde scrie ca totul sa judecat in instanta in lips mea. Bianca a predator totul noi executor ,si astea acel executor ma ajuta sa ma execute.. dar cum EU nu mai locuiesc in Romania si nu am nimic pe numele meu,vreau sa stiu exact ce se poate intampla in continuare, caci origin nu am bani sa imi plates aceasta imensa factories....vreau sa stiu daca se poate ajunge sa ma caute acel executor in afara Romaniei,caci nu vreau sa am probleme unde sunt acum cu fetita mea de 7 ani . Va multumesc pentru raspuns. Sanatate si numai bine.
ana_panait a scris:
nu platiti nimic. legal ar fi o recunoastere a datoriei probabil prescrise deja. mama a semnat de primire in numele d-voastra? vine de la un BEJ cunoscut in localitatea d-voastra? mama sa mearga la un avocat cu documentele, sa le verifice.
cred ca e fapt este o incercare de recuperare de la o firma care cumpara pe aproape nimic credite falite si apoi incearca sa "stoarca" sa escrocheze o suma cat mai mare cu niste dobanzile aberante, etc.