Un angajat al societatii care administreaza cladirea de birouri unde lucrez, a redactat un proces verbal de constatare in baza caruia societatea la care sunt angajat este obligata sa plateasca o suma importanta de bani cu titlu de despagubiri ca urmare a unor presupuse pagube create de mine. Procesul verbal este semnat de inca 2 persoane in calitate de martori.
Am fost supus unui proces intern de investigare pentru comportament neadecvat, in urma caruia am demonstrat cu probe ca marturia respectivilor si procesul verbal sunt mincinoase. Cei trei au facut front comun pentru a evita plata sumei respective care le-ar fi fost imputata.
Doresc sa intentez actiune in instanta impotriva celor 3 mincinosi, cat si a angajatorului lor care a coordonat actiunile acestora, pentru prejudiciile de imagine create fata de angajatorul meu actual.
Se aplica si daca marturia lor mincinoasa nu a fost efectuata la politie/parchet/instanta, ci doar in acel proces verbal de constatare a incidentului care a declansat evenimentele ulterioare?
Speta
nutzzu
in urma cu 6 luni am fost am fost reclamat pt luare de mita .In urma cu o luna am primit NUP,iar in rezolutia respectiva,procurorul constata ca fapta nu ... (vezi toată discuția)