avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Părțile comune ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Părțile comune ?

Am un fișet (metalic),de 28 ani la ghena de gunoi etc. 3 al unui bloc de 8 nivele și nu sunt singurul mai sunt la alte nivele , eram ca o familie , cand o nouă vecina dupa ce sa certat si reclamat 6 familii din scară m-a luat la rând cu fisetul. Cfr legi 196/2018,cu ce modific destinația spațiului de la ghena?
Cel mai recent răspuns: cristiibm , utilizator 10:18, 25 Octombrie 2020
Dar Asociatia de Proprietari,
prin Presedinte, Administrator, Comitet executiv,
are dreptul sa incalce aceste prevederi?
In cauza:
Transformarea spalatoriei si uscatoriei, situate deasupra apartamentului meu, in spatiu de depozitare materiale de contructii, moloz, dale etc. = Tone de greutate!
Ultima modificare: Duminică, 25 Octombrie 2020
cristiibm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, va rog sa- mi spuneti in ce conditii se face schimbarea ... Tanpartenie@yahoo.com Tanpartenie@yahoo.com Buna seara, Va rog sa- mi spuneti in ce conditii se face schimbarea destinatiei uscatoriei de la parterul unui bloc. Un proprietar care are o firma vrea sa ... (vezi toată discuția)
Ocupare abuziva spatiu comun marinocu marinocu salut! apartin de o asociatie de propietari pe o scara cu 10 nivele a cate 4 apt pe nivel. acum 2 ani s-a hotarat sa se renunte la ghena de gunoi de la fiecare ... (vezi toată discuția)
Hol bloc / spatii comune Carlo1115 Carlo1115 Bună ziua, ma poate ajuta cineva cu nr articolului care reglementează folosirea spatiilor comune (în ceea ce ma privește holul blocului) din legea ... (vezi toată discuția)