avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil minor alienat parental sever de mama, impotriva ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil minor alienat parental sever de mama, impotriva tatalui

Buna ziua!
Sunt tatal unei fetite minore si urmaresc cu mare atentie aceasta comunitate, in special cea din domeniul Dreptul familiei sau probleme juridice de familie. Rog persoanele pregatite juridic, psihologic, specialisti in dreptul familiei, alti specialisti, cat si persoane care au trecut prin cazul ce-l voi descrie, sa vina in ajutorul copilului meu, de a nu mai fi abuzat psihologic-emotional (alienare parentala), de propria mama, impotriva tatalui. Speta, (in mare), porneste de la o Hotarare definitiva, din 2014, ce avea ca finalitate, program legaturi personale, cu minora, la domiciliul meu (tatal), fara prezenta mamei. Aceasta Hot. nu a putut fi pusa in aplicare, deoarece, la scurt timp, mama a mai deschis, inca trei actiuni, printre care si solicitarea emiterii unui Ordin de protectie(ce in final nu i s-a aprobat, fiind neantemeiat), prin care urmarea indepartarea definitiva a mea(tatal), din viata copilului. La instanta de fond, mi s-a acordat un program acceptabil, pt. minora si pt. mine, ca, ulterior, la instanta de apel, sa mi se respinga, programul, pe motiv, ca minora nu doreste, legaturi cu tatal(!!!), Dupa un timp, eu am redeschis, o noua actiune, bazata pe instrainarea minorei, de catre mama, impotriva tatalui. La solicitarea instantei de fond, un expert psihologic judiciar(ales aleatoriu), minorei si parintilor, ne-a facut o expertiza psihologica judiciara, prin care sa constate daca minora este alienata parental, de catre mama, impotriva tatalui. Pe baza unei analize aprofundate, a celor doi parinti, cat si a minorei, a rezultat un amplu Raport de expertiza psihologica judiciara, ce a fost justificat psihologic, expertul judiciar, stabilind ca minora este alienata parental, in ultima faza, cea severa, de catre mama, impotriva tatalui. Pe baza materialului probator si a Raportului de expertiza psihologica judiciara, instanta de fond, din nou, mi-a acordat un nou program de legaturi personale, cu minora, la domiciliul meu, fara prezenta mamei. Imediat, mama a facut, apel, la instanta de judecata, care din nou, i-a admis apelul. In prezent, hotararea a ramas definitiva, iar eu neputand sa ma bucur de prezenta copilului meu, la domiciliul meu, fara prezenta mamei, mama folosindu-se de propriul copil, ca o arma de razbunare(nemotivata), impotriva mea si creind grave carente psihologice-emotionale, impotriva propriului copil. In acest caz, prezentat, sumar, va rog, recomandati-mi ce pot face, in continuare, copilul este alienat parental, ultima faza, cea severa, este supus procesului de brainwashing(spalare a creierului), este programat sa fie indepartat de tata, de catre propria mama. Va multumesc de recomandarile si sfaturile oferite.
tatalui Valino ii recomand ca din respect pentru copilul sau sa nu mai afirme public ca este spalat pe creier, este rusinos ca un parinte sa-si desconsidere copilul in halul acesta. Acel copil cu siguranta este ok, este inteligent si frumos fizic si psihic, nu are dreptul nimeni sa-l subestimeze cu atat mai putin propriul parinte. Am spus si repet cine are probleme de comunicare, trebuie mai intai sa se schimbe el, iar apoi si restul in jurul lui se vor schimba. Nu mi-as jigni niciodata copilul, nu i-am spus o vorba urata in viata mea, si am cunoscut din pacate chiar pe acest forum mame care mi-au povestit cum copii sunt umiliti de catre tati cu vorbe de genul: esti prost ca mata. Nu te adresezi asa copilului tau, nu-i spui ca e spalat pe creier. Nu-i spui ca te-a invata mama sau bunica sau bunicu numa rele, cand de fapt tu ca tata nu l-ai invatat nimic pentru ca ai preferat sa-l parasesti, sa-ti vezi de viata ta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimata Tifa, alienarea la nivelul la care este e prezenta doar în România.
Oare de ce?
Cum de în Austria de exemplu copii nu refuza sa meargă la celalalt după divorț? Oare doar copii romani sunt mai sensibili, mai deștepți?
Alienarea exista, este documentata, instantele au început sa tina cont de ea. Este un adevăr valabil și va rămâne asa indiferent de teoriile conspirației în care credeți dumneavoastră.
Nu exista organizații sataniste care sacrifica pui la miezul nopții și îl invoca pe Necuratul ca apoi sa încerce sa facă trafic de minori luând copii de la mame pe motiv de alienare. Jur.
when iata ce citim azi in spatiul public, tocmai despre spalarea creierului asa zisa alienare parentala
Optsprezece persoane, inclusiv primarul Bibbiano Andrea Carletti, politicieni, medici, asistenți sociali, liber profesioniști, psihologi și psihoterapeuți de la o organizație non-profit din Torino, au fost luați de măsurile de precauție ale ofițerilor de poliție din Reggio Emilia. În centrul anchetei "Îngerii și demonii", coordonată de procurorul adjunct Valentina Salvi, rețeaua de servicii sociale a Val D'Enza, acuzată că a scris rapoarte false pentru a îndepărta copiii din familii și a le plasa în asistență maternală plătită de prieteni și de cunoscuți.

Suspecții sunt zeci și cel reconstituit de anchetatori este o cifră de afaceri de sute de mii de euro. Printre "spălarea creierului" reclamațiilor apar copiii din sesiunile de psihoterapie, chiar și cu impulsuri electrice pentru a "modifica starea de memorie". Printre infracțiunile presupuse se numără frauda procedurală, greșeala, abuzul de serviciu, maltratarea copilului, vătămări foarte grave, falsificarea unui act public, violența privată, încercarea de extorcare, folosirea vinovăției.

Minorii au fost îndepărtați din familiile lor prin "activitățile cele mai înșelătoare și disparate". Trei dintre acestea, din nou, conform reconstrucției relațiilor militare, mincinoase, desenelor artefacte ale copiilor prin adăugarea de conotații sexuale, terapeuți deghizați ca personaje "proaste" ale basmelor organizate de minori în reprezentarea părinților care intenționează să-i rănească pe părinți , amintiri false despre abuzul sexual generat de electrozi.

În tot timpul, explicați anchetatorii, anii lungi în care serviciile sociale au omis să livreze copiilor scrisori și cadouri date de părinții naturali că carabinierii au găsit și au fost capturați într-un depozit în care au fost stivuite. Printre îngrijitorii minorilor se numără de asemenea proprietari de magazine sexy, persoane cu probleme psihologice și cu copii suicidari. În cele din urmă, conform cadrului acuzator, ar fi existat două cazuri de abuz sexual în familiile adoptive și în comunitate, după îndepărtarea ilegală.
whew iata ce apare in dex A SE ALIENÁ mă ~éz intranz. 1) A pierde facultatea de a judeca normal; a-și ieși din minți; a înnebuni; a se scrânti. 2) A deveni străin (sufletește); a se înstrăina. /<fr. aliéner, lat. alienare, nu suna deloc cum ca mama il invata sau bunica, sau matusa. Daca instanta tine cont de alienare, in cazul meu de ce s-a respins ca si inadmisibila? pentru ca judecatorul nu s-a lasat manipulat de informatii si protocoale false. Nu stiu ce se intampla in alte tari, dar vam dat exemplul finlanda, unde copii au refuzat si au ajuns la orfelinat, sau poate vreti sa ajunga toti copiii la orfelinat, sa va satisfaceti mandria?
HG 49/2011 recunoaste formele de abuz asupra copilului. dar NU recunoaste "alienarea". In DSM, s-a incercat de mai multe ori includerea "alienarii". A fost respinsa, inclusiv in editia DSM 5. In ICD de asemenea nu e inclusa. Nicio tara membra UE nu recunoaste alienarea. Alienarea reprezinta incercarea de a muta vina de la la nerezidentul care a esuat in relatia cu copilul, la rezidentul care il creste. How convenient!
Cat priveste celebrul protocol semnat de fosta conducere a colegiului psihologilor cu organizatia ARPCC, protocolul dintre doua organizatii private NU e lege, nici izvor de lege!
The 2006 Judges manual of the National Council of Juvenile and Family Court Judges states “abusive parents commonly blame their partners for turning their children against them and rarely take responsibility for the impact of their own behavior on the children” In anul 2006 Consiliul National al judecatorilor din tribunalele pentru minori a declarat “parintii abuzatori invinovatesc adesea celalat parinte ca intorc copilul impotriva lor fiind rareori dispusi sa recunoasca impactul propriului comportament asupra copilului”.
Cam asta e adevarul despre asa-zisa alienare. In rest tone de cuvinte, in speranta mascarii neputintei si nepriceperii nerezidentului.
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2019
proastasatului, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă când unul din minori nu vrea sa se întoarcă la mamă? Liliana_80 Liliana_80 Bună ziua. Dupa 3 ani de la divorț și de la părăsirea domiciliului conjugal cu cei 2 copii minori, mama încearcă prin instanta reducerea programului de ... (vezi toată discuția)
Denigrarea celuilalt parinte, in fata copiilor annaluk annaluk Buna ziua, Sunt divortata de 1 an de sotul meu. Avem 2 copii, o fată de 13 ani si un baiat de 6 ani. Copiii au domiciliul la mine, dar custodia e ... (vezi toată discuția)
Minori TarauPaulAndrei TarauPaulAndrei Buna seara,cum se poate dovedi ,,sindromul alienarii parintesti''? (vezi toată discuția)