1. Dacă poliţistul v-a "trimis la plimbare", imediat trimiteţi plângerea în scris, cu confirmare de primire; nu o să le placă deloc dar vor trebui să o înregistreze! Cu datele dvs., şi complicitatea unui angajat al unei bănci - cele mai multe fraude la bănci sunt comise de către angajaţii lor -, vă puteţi trezi cu un împrumut la bănci, plângerea depusă fiind o probă că aţi fost înşelat.
2. Eu am toate actele scanate pe mobil. Numai că nu sunt vizibile, sunt în Dropbox - ce are Dropbox faţă de Google Drive vă las să investigaţi singur -. Datele sunt în cloud, accesul este protejat de PIN, la 6 încercări nereuşite de acces aplicaţia şterge tot pe local; puteţi alege unele fişiere să fie accesate şi offline, dar sunt şi ele protejate. În caz de pierdere a telefonului, ca măsură suplimentară, puteţi şterge temporar online, de pe laptop, conţinutul cloudului; la prima conectare la internet a mobilului furat, Dropbox va şterge tot conţinutul.
AlexandruF21 a scris:
Salut! Aseara, in jurul orelor 20.00, am fost oprit de un om de etnie roma in jur de 20 de ani, dupa ce initial mi-a cerut telefonul l-a cerut pe motiv ca vrea sa dea un apel. apoi mi l-a furat,amenintandu-ma ca daca nu il dau voi suporta consecintele. Cel mai mult ma deranjeaza faptul ca aveam il el niste poze cu buletinul,talonul masinii si permisul ca mi-au trebuit undeva; telefonul nu e o paguba asa mare, abonamentul l-am suspendat...dar va intreb: el poate folosi buletinul cu datele mele?