avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate schimba politistul de caz, fara a avea avocat?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate schimba politistul de caz, fara a avea avocat?

Sunt intr-un proces penal, reclamant. Am mai avut un proces penal care la propunerea politistului de caz s-a clasat, el neacceptand inregistrarile audio ca probe, desi in statutul politistului scrie ca trebuie sa accepte orice proba care ar ajuta la solutionarea cazului.
Suspectez ca acest politist este corupt.
Am acum alt proces penal cu aceiasi suspecti.
Pot cere, fara a avea avocat, schimbarea politistului de caz?
El spune ca nu vrea sa ia in considerare nici acum inregistrarile audio, in conditiile in care pe ele sunt dovezi care ii acuza de amenintare pe suspecti.
Procurorul a bagat si art 206, dar politistul nu vrea sa il ia in considerare.
Pot cere o audienta la procurorul care se ocupa de caz? Este si el acelasi procuror care s-a ocupat de celalat proces penal, dar banuiesc ca politistul de caz l-a influentat sa fie de acord cu clasarea, procurorul dand dovada ca nu a citit declaratiile la politie si nu a studiat actele din dosar, care ar fi dus la ducerea dosarului in instanta...si ma gandesc ca o audienta la el ar fi benefica pentru proces.
Multumesc.

Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2019
Diamandi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 10:02, 5 Mai 2019
Cererea de recuzare o depuneți la parchet și menționați expres in ea la ce dosar o depuneți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot face plangere politist, suspectand ca influenteaza procurorul de caz? unde pot depune ceva legat de caz dar mai sus de procurorul de caz? Diamandi Diamandi Am avut proces penal cu doi samsari, acuzatie de inselaciune, l\'am pierdut pentru ca politistul de caz a propus clasarea, fara sa faca vreo investigatie si ... (vezi toată discuția)
Procuror sef versus politist de caz. prioritate cine? Diamandi Diamandi Sunt parte (martorul reclamantului) intr-un caz cu doi samsari de masini. Am primit instiintare de la Parchet, de la Prim Procuror ca plangerea penala a fost ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana se pune in miscare actiunea penala aidu aidu Cat timp dureaza de cand depun plangere penala la Parchet, pana se incepe urmarirea penala?? Precum si pot face ceva pt urgentare?? (vezi toată discuția)