avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... La adunarea generală a proprietarilor s-a hotărât ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

La adunarea generală a proprietarilor s-a hotărât ca locatarii care au câini să plăteasca în plus la întreținere suma de 5 lei. Vă rog să îmi spuneți cât de legală este această hotărâre

Bună ziua.La adunarea generală a proprietarilor s-a hotărât ca locatarii care au câini să plăteasca în plus la intreţinere suma de 5 lei. Vă rog să îmi spuneţi cât de legală este această hotărâre, în baza cărei legi mi se cer aceşti bani si dacă pot face contestaţie. Vă mulţumesc.
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Maxiam , utilizator 19:56, 13 Mai 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca s-ar putea introduce in tigari o substanta sa ii faca sa numai fumeze pentru totdeauna, ar fi suficient...Aceia care fumeaza in lift si pe scara blocului, pana ies afara (si chiar afara) nu sunt altceva decat criminali!
Cand puneti egalitate intre oameni si animale nu mai am ce comenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa impusa de asoc de proprietari pentru animale de companie foy floricel foy floricel Asoc. de proprietari vrea sa impuna o taxa lunara pt toti detinatorii de câini. Invoca art. 47 lit.d din legea 230/2007 (chetuieli pe beneficiari) si art.50 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daca mă poate ajuta cineva sunt președinte de bloc ... vasiledela4 vasiledela4 Buna ziua daca mă poate ajuta cineva sunt președinte de bloc proprietarii au făcut sesizări că unul dintre chiriaș are un câine care face murdărie in ... (vezi toată discuția)
E normal sa trec la intretinere cainele? gabriella_2912 gabriella_2912 Este vb de asociatie de locatari. Ieri la sedinta s-a hotarat ca ptr fiecare animal din casa sa platim cate o taxa de 5 lei. Este normal \"? unde se duc banii ... (vezi toată discuția)