Va salut! Luna trecuta, mi a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 30 de zile pt neacordare de prioritate,la un indicator cu cedeaza trecerea, pe drumul Iasi-Bacau, pe centura Romanului.
Pe scurt, din cate imi amintesc de pe drumul prioritar venea o masina cu viteza redusa, pe care nu am incomodat o nici eu, nici cel din spatele meu. Si la scurt timp, m a tras un Logan neinscriptionat pe dreapta. Fiind prima data cand m a oprit politia, si incepator fiind, am lasat capul plecat si nu am contrazis cu nimic spusele politistilor. Am semnat si am plecat.
A2a zi am fost sa imi iau dovada fara drept de circulatie ca sa imi inceapa suspendarea mai rapid si sa nu trebuiasca sa mai astept alea 15 zile. Acasa cand am ajuns, era un prieten de al tatalui meu care e tot politist, chiar ceva mare in grad, nu stiu exact..si doar uitandu se pe procesul verbal fara sa i explic ce si cum, mi a sugerat sa fac contestatie pt ca nu era completat conform si ca as avea sanse mari sa castig in instanta.
Am facut si contestatia, a fost trimisa la judecatoria Neamt si de atunci tot astept. Abia saptamana trecuta am primit o foaie prin care ma instiinta ca a ajuns contestatia. Acum, ca sa imi pot recupera carnetul pe perioada procesului trebuie sa astept alta foaie prin care sa ateste ca s a deschis dosarul.
Ceea ce vreau sa subliniez e faptul ca eu in tot timpul asta am ramas cu dovada aia fara drept de circulatie si ca mai SUNT doar 5 zile si imi expirau alea 30 de zile de suspendare. Acum o sa imi vina foaia aia, imi recuperez permisul, dar daca nu o sa am castig de cauza, o sa imi mai suspende inca o data permisul 30 de zile. Pare din filme cu prosti si stiu ca e numai vina mea ca am ajuns aici. Acum ce e de facut? Pot anula contestatia si sa astept sa treaca astea 5 zile ? Vreau doar sa scap odata de nebunia asta
Cel mai recent răspuns:
latka , utilizator
06:37, 11 Mai 2019